Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga Na Banan99

Kinok

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kinok
Nick oskarżonego: @Banan99
Powód skargi: Wyrzucenie bez powodu
Data zdarzenia: 25.10.2023
Opis sytuacji: Witam Sytuacja  wyglądała tak ze podjechalem sobie zobaczyc co sie dziej na Terenie RP dopiero pózniej Kolega Z administracji ostrzegl mnie ze jest egzamin.pózniej stanąlem sobie na chodniku i kolega @Banan99założył mi blokade na kolo bez powodu pozniej zaczalem trabic zebym mi ja sciagnał ale sie zrobil tego to dał mi kicka za niewykonywanie polecen i wytepal mi pojazd na przechowalnie. prosze cos z tym zrobic

Witam, 

Podczas pomocy przy przeprowadzaniu egzaminu we frakcji SAPD podjechałeś do nas i stanąłeś na wysokości miejsca odbywania się egzaminu. Z racji, że chcemy aby cadet jak najmniej odczuwał stres spowodowany obserwowaniem jego działań przez innych graczy, prosiłem Cię o odjechanie z miejsca odbywania się egzaminu ( [2023-10-25 21:33:27] [Output] : (82) Banan99: odjedź ; [2023-10-25 21:33:30] [Output] : (82) Banan99: egzamin jest). Nie wykonałeś polecenia, w dodatku zauważyliśmy że łamiesz następujący punkt KRD: "§4.3 Kierujący ma prawo korzystać ze świateł awaryjnych jedynie w sytuacji, gdy faktycznie takowa miała miejsce. Nieprawidłowe użycie świateł awaryjnych (występuje, gdy stan zarówno silnika, ilość paliwa jak i naładowanie akumulatora pozwalają na kontynuowanie jazdy) może zostać ukarane mandatem, bądź też pojazd może zostać zabrany na parking policyjny." (Źródło: https://projectrpg.pl/topic/41155-kodeks-ruchu-drogowego/) W związku z tym nałożyłem na koło twojego pojazdu blokadę. Wykrzykując do mnie że mam zdjąć tę blokadę zacząłeś trąbić co znacznie utrudniało nam przeprowadzanie egzaminu i złamałeś tym samym następujący punkt regulaminu serwera: Regulamin rozgrywki pkt. 5 "Zabrania się utrudniania gry graczom oraz administracji serwera.". (Źródło: https://projectrpg.pl/topic/52-regulamin-serwera/ Zostałeś ukarany warnem ([2023-10-25 21:35:10] [Output] : Gracz Kinok otrzymał‚ ostrzeżenie od Banan99, powód: Nie trąb). W związku z tym że nie zastosowałeś się do nadanego ostrzeżenia, zdecydowałem się wyrzucić Cię z serwera ([2023-10-25 21:35:33] [Output] : Gracz Kinok został‚ wyrzucony z serwera przez Banan99, powód: Niewykonywanie poleceń administratora, utrudnianie pracy SAPD). 

Co do twojego pojazdu postanowiłem że po nadaniu kary wytepam Ci go na przechowalnie jak to zazwyczaj dzieje się w przypadku ukarania gracza i zrezygnuję z poproszenia frakcji SARA o przewóz go na parking policyjny. Odbyło się to z korzyścią dla Ciebie i zgodnie z założeniami karania przez administrację, zatem nie widzę w tym problemu. 

Na koniec dodam że próbowałem Ci wszystko wytłumaczyć jednakże z kolegą już byliście zbyt szczęśliwi że być może znaleźliście powód do napisania skargi. Polecam następnym razem to załatwić w grze. Nie mam sobie nic do zarzucenia jeśli chodzi o podjęte z mojej strony działania. Czekam na odpowiedź RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.