Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S/W] FLASH | 3.1 L PB | 19718 ID | Twój pierwszy sportowy samochód

Natanekk

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: [S/W] FLASH | 3.1 L PB | 19718 ID | Twój pierwszy sportowy samochód

Nick: Natanekk

VUID/ID pojazdu: 19718 [#264]

Model pojazdu: Flash

Silnik pojazdu: 3.1 L - Benzyna (75l PB)

Przebieg pojazdu: Mniej niż 7000km

Dodatki: Ogranicznik, ABS, Radio, CB, LPG 75l, Wyścigowy, ECUv4, TURBOv5, Gwint, Dodatkowy Klucz x1, Lekkie Wizu, 2 Konfiguracje (V-MAX i MIASTO)
https://imgur.com/a/oCcu2El

image.png.973f7e51e85e89417efc04b93cbc7478.png
Kwota sprzedaży: 350,000$ | NEGO
Cena podana taka ponieważ nie znam cen rynkowych i taką otrzymałem wycenę w grze.
Chciałbym się zorientować także proszę o prostu o swoje oferty, jestem MAKSYMALNIE OTWARTY
| Nie chce zarobić, chce kupić / dostać coś nowego - Nie grałem bardzo długo więc stąd taka cena |

Możliwość negocjacji: TAK

Sposób kontaktu: Gra / Forum / Natanekk#5334

Dodatkowe informacje: Pojazd należy do mnie od bardzo dlugiego czasu. Cena pojazdu podana jest tak na prawdę losowo. Bardziej zależy mi na dogadaniu się niż na zarobku. Mogę wymienić opony na prośbe kupującego

Zdjęcie pojazdu: https://imgur.com/a/p9LyQIp

image.png.c0f4bd0ac396fe101f6f3561d4c87ce8.png

image.png.f2379938239c8aae072a193e89353343.png

image.png.c43208f25dc40038aa4bdf24da0cde4d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.