Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Puffy

koksuu65

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52005
Login: koksuu65
Nick oskarżonego: Puffy
Powód skargi: Fake offka za auto
Data zdarzenia: 2023-10-20 18:30:42 ( taką dostałem informacje, że o tej godzinie to było od administracji bo sam niezabardzo pamiętałem.
Dowody: Logi, niestety ja już nie mam dostępu ( moge nawet pokazać jak nie wierzycie )
Opis sytuacji: Chciałem kupić auto marki Super Gt od gracza Puffy. Napisał mi, że dostał oferte za niego 380k. Z tego co mi wiadomo to była fake offa. Prosiłbym o wysłanie loga od gracza Puffy lub Administracji, że taka oferta maiła miejsce.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.b79a75145cd802337b6ab30d909b4db2.png

https://imgur.com/ygqmNfb  https://imgur.com/CyYdSwE

Nie zawracaj mi dupy pierdołami, auto jest warte tyle z obliczeń a to, że ci koledzy handlarze mówią, że nie warte to ich problem wiedziałeś co kupujesz i ile jest warte takie miałem offki. Tyle ode mnie 

2 godziny temu, Puffy napisał:

sgt to skrót od super gt big brainie

Nie każdy musi wiedzieć o tym. Inni mają też życie prywatnie a nie tylko gry, spanie, jedzenie każdego dnia jak ty XD

2 godziny temu, Puffy napisał:

https://imgur.com/ygqmNfb  https://imgur.com/CyYdSwE

Nie zawracaj mi dupy pierdołami, auto jest warte tyle z obliczeń a to, że ci koledzy handlarze mówią, że nie warte to ich problem wiedziałeś co kupujesz i ile jest warte takie miałem offki. Tyle ode mnie 

Z tego co mi pisałeś na serwerze, najlepszą ofertą, którą dostałeś była zamiana + dopa. Na zdjęciach jest mowa tylko o gotówce. Jak to wytłumaczysz?

tak się z tego wytłumaczę, że nie tylko jedną offertę za to miałem a ty dalej spłakany o to jesteś. Policz sobie auto wyjdzie ci okolice tyle ile dałeś, ssy dałem ale dla osoby co nazywa sgt body bo przecież auto nazywa się super gt jest to zbyt dużo by jego mały mózg przetworzył takie infomację no własnie dobrze mówisz każdy ma prywatne życie a ja musze czas z niego marnować żeby odpisywać na takie debilne skargi to że gram od 2017 roku w tą grę i znam głupi skrót nie oznacza, że siedzę 24/7 na serwerze nie znasz mnie wiec nie życzę sobie o wypowiadanie się w ten sposób o moim życiu prywatnym bo nie powinno cię ono obchodzić. 

55 minut temu, Puffy napisał:

ale dla osoby co nazywa sgt body bo przecież auto nazywa się super gt jest to zbyt dużo by jego mały mózg przetworzył takie infomację.

pomyliło mi się sgt z body str czy cos w tym stylu. Każdemu zdążą się pomyłka, nawet twoim rodzicom. Pozdrawiam.

Godzinę temu, Puffy napisał:

tak się z tego wytłumaczę, że nie tylko jedną offertę za to miałem a ty dalej spłakany o to jesteś. Policz sobie auto wyjdzie ci okolice tyle ile dałeś, ssy dałem ale dla osoby co nazywa sgt body bo przecież auto nazywa się super gt jest to zbyt dużo by jego mały mózg przetworzył takie infomację no własnie dobrze mówisz każdy ma prywatne życie a ja musze czas z niego marnować żeby odpisywać na takie debilne skargi to że gram od 2017 roku w tą grę i znam głupi skrót nie oznacza, że siedzę 24/7 na serwerze nie znasz mnie wiec nie życzę sobie o wypowiadanie się w ten sposób o moim życiu prywatnym bo nie powinno cię ono obchodzić. 

Nie ma co już się spierać. Żyjmy w zgodzie. Poprostu poczekajmy co administracja na to powie. Miłego dnia misiaki.

1 godzinę temu, koksuu65 napisał:

pomyliło mi się sgt z body str czy cos w tym stylu. Każdemu zdążą się pomyłka, nawet twoim rodzicom. Pozdrawiam.

Nie ma co już się spierać. Żyjmy w zgodzie. Poprostu poczekajmy co administracja na to powie. Miłego dnia misiaki.

nie ma co się spierać a zaczynasz po rodzicach cisnąć. Masz farta chłopczyku, że mówisz mi to przez neta bo w realu byś już  karteką jechał mnie możesz wyzywać ale rodzina to rzecz nietykalna- weź dorośnij 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.