Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Zapomniane miasto

NEONEK

Rekomendowane odpowiedzi

14jXwEe.gifINFORMACJE.png.26d4a051ae742c06fc5aa9ac0aac1927.png

Witam, Z tej strony Pressman @NEONEKz Redakcji Prasowej Project News. Dziś opowiem wam trochę o zapomnianym mieście w San Andreas.

VDgjwdI.png

A więc mowa tutaj o mieście Montgomery miejscowość położona w północnej części Red County w San Andreas. Miasto dokładnie znajduję się w środku całkiem ruchliwej drogi od Blueberry Acres, a Palomino Creek. Z Montgomery można dojechać do Fern Ridge. Niedaleko Montgomery biegną dwie autostrady — pierwsza z Las Venturas do centrum Los Santos oraz druga z Montgomery do wschodniej części Los Santos. Miasteczko powstało w 1980 roku i ogólny plan na tę metropolię zakładał stworzenie ponad kilku tysięcy miejsc pracy, aczkolwiek finalnie to się nieudało. Prezydent zakładał, że miasto odniesie zyski, ponieważ znajduje się w środku ruchliwej drogi wspomnianej wcześnie. Niestety duża ilość osób przejeżdżała wzdłuż miasta, nawet się nie zatrzymując. Spowodowało to, że zyski z odwiedzających były bardzo małe, a ludzie mieszkający w Montgomery nie mieli przychodów. Pomimo porażki, jaką odniosło miasto, to prezydent się nie poddawał i dodatkowo finansował to miasto. Powstała tam między innymi stacja paliw czy pizzeria, lecz taki ruch ze strony władz nie zadziałał, ponieważ nikt nie chciał tam pracować. Prezydent pomyślał, że wina tkwi w tym, że ciężko tam o miejsca mieszkalne. Więc postanowił wybudować jakieś budynki, niestety budżet stanu na to nie pozwalał, brakowało pieniędzy i jedyne co mógł zrobić prezydent to postawić osiedle baraków. Jak możecie się domyślić, nikt w nich stale nie mieszkał, a jedynie młodzi ludzie wypożyczali je na kilka dni w wakacje, żeby mieć tańszy nocleg w pobliżu plaży w Palomino Creek. Inną wadą tego miasta było to, że stała bardzo blisko autostrady, przez co hałasy mogły przeszkadzać mieszkańcom  Zapytałem się mieszkańców pobliskich miast, co sądzą lub wiedzą o tej zapomnianej aglomeracji.

nARWf8N.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad z mieszkańcem z Palomino Creek które znajduje się nieopodal Montgomery

hcsuzHu.png

R: Redaktor @NEONEK | M: Mieszkaniec Palomino Creek

R: Witam z tej strony pracownik redakcji Project News, Pressman @NEONEK. Mam kilka pytań odnośnie do pewnego miasta, czy mogę zająć chwilę?
M: Witam, pewnie chętnie odpowiem panu na wszystkie pytania.

R: A więc pierwszym moim pytaniem będzie, czy kojarzy pan miasto Montgomery znajdujące się obok Palomino Creek?
M: Pewnie, dawno tej nazwy już nie słyszałem, szczególnie że jest to już bardzo podniszczone upływem czasu i wyludnione miasto.

R: Rozumiem, czy słyszał pan, dlaczego to miasto spotkała taka porażka?
M: Tak, pewny prezydent chciał z tego miasta zrobić skupisko dużych firm, lecz nie udało mu się to ponieważ nikt nie chciał tam pracować, ponieważ nie było tam pracy dla ludzi z wyższym wykształceniem. Mieszkać też nie za bardzo, gdyż miasto znajduje się centralnie obok autostrady i jest tam ciągły hałas.

R: Czy odwiedza pan miasto/miasteczko Montgomery ?
M: Tak lubię od czasu do czasu tam pojechać, są tam opuszczone budynki i co jakiś czas tam jeżdżę zobaczyć, jak pod wpływem czasu one z dnia na dzień niszczeją.

R: Czy liczy pan, że miasto kiedyś odżyje, czy też zostanie wyburzone, a na jego miejscu powstanie coś nowego?
M: Moim zdaniem miasto to ma szanse ożyć, tylko trzeba je zmodernizować tak, aby ludzie chcieli tam przebywać.

R: Dobrze to wszystkie pytania ode mnie, dziękuje za poświęcony czas.
M: Nie ma problemu, również dziękuje za wywiad!

k1AwIr0.png

D6yzLIp.gif

UJx9Tjq.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu dowiedzieliście się trochę więcej na temat Montgomery.  Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

Project NEWS.png

Dla Redakcji Project News:

Aiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngmRa9hOV.png8gFaqgu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.