Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na ProMenPl- oskarżony przez YoungMaczo

YoungMaczo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @ProMenPl
Data zdarzenia: 17.10.2023 
Opis zdarzenia: Przyjechałem sobie na giełdę do 200k zaparkowałem auto przy biurze odeszłem parę kroków w stronę auta które mnie interesowało po czym kilka sekund później jakies 15 wpakowal moje auto na lawete ja pisze do niego zeby zostawil a on nic (widzial to bo wyrzucil mnie z auta) i pojechał dal na PP za 500 powod Pojazd porzucony (na 15 sekund...)
Dowody: Zdj załączone nizej akrat wywozi autko mojego znaj @ProchuPK ktory byl w tym czasie na gieldzie
image.thumb.png.9f9b6f2617ea64564cd3a5c47c759d62.pngimage.png.87b23dfd7d0ced851fff6a0713cbb05b.png

Witam, z tej strony Pracownik ProMenPl przeczytałem sobie twój opis sytuacji i w tym mam pytanie, czemu kłamiesz w opisie sytuacji co napisałeś nie jest prawdziwe, a z palca zabrane. Bo mam dowody na to jak sytuacja naprawdę wyglądała – Pojazd nie stał 15s (jak napisałeś na forum) nawet nie 30s (jak w grze mi na pv) – to jak napisałeś „wpakował moje auto na lawetę ja pisze do niego zeby zostawił, a on nic (widział to, bo wyrzucił mnie z auta) i pojechał dal na PP za 500 powód Pojazd porzucony)”. Po pierwsze, niż twój pojazd miałem na lawecie nic mi nie pisałeś też do dam to, że ok. 1 minuty stałem na giełdzie. Po drugie Zostałeś, jak to pisałeś wyrzucony, dlatego że nie transportowałem twojego pojazdu i nie jestem z SATC (W trakcję jak wsiadłeś mi do holownika, to nie miałem twojego pojazdu na pojedzie). Potrzecie takiego powodu nie dawałem mam dowody na to, że dałem powód "Pojazd porzucony / Giełda to nie parking). Też dodam to, że do moich obowiązków służbowych nie należy szukanie ciebie lub bieganie za tobą, żebyś przeparkował pojazd. Przed giełdą masz parking publiczny, który należy do taniej giełdy gdzie mogłeś zaparkować, a wolałeś zaparkować pojazd na giełdzie, gdzie się zakazuje tego. A co do twojego kolegi, to był ten sam powód zabrania pojazdu co twój. Na samym końcu dodam to, że cała sytłacje mam dowody jak naprawdę wyglądało i tę dowody nie kłamią jak ta sobą, która skagę na mnie napisała (XD).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.