Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywalanie z serwera network trumble

Pafeleq

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe, że spowodowane jest to odczytem danych z dysku gdzie jest gta. W przypadku jeśli sam dysk jest wolny lub posiada bad sectory (uszkodzone fragmenty) może występować problem Networków lub nawet crashe.

Spróbuj następujących kroków:

1. Przeinstaluj GTA San Andreas
  2. Zmień lokalizację GTA San Andreas (w typ przypadku konieczne będzie przeinstalowanie MTA)
  3. Przeinstaluj MTA
  4. Jeśli posiadasz połączenie Wi-Fi warto by było nagrać fragment z Managera Zadań (zakładka wydajność) gdzie pokazane jest wykożystanie karty sieciowej może ona zrywa połączenie po jakimś czasie sama.

Jeśli powyższe problemy nie pomogą podeślij logi i w miarę możliwości to nagranie oczywiście mówimy tutaj tylko o momencie w którym cię wywala. 

2 godziny temu, oliwierbluza1 napisał:

U mnie już nie. Przeinstalowałem kartę sieciową i podłączyłem ethernet. Co prawda problem dalej się pojawia ale rzadziej i już nie wywala po wyświetleniu się "network truble"

To wygląda na to jakby twój internet nie nadążał za pobieraniem zasobów serwerowych podczas grania, jaką masz prędkość internetu i ping na speedtest? 

Przed podłączeniem Ethernetu 60mbps i 16 pingu. Po podłączeniu Ethernetu 90mbps i 12 pingu. Tylko że wywalało mnie nawet gdy 20 minut praktycznie stałem w miejscu wykonując jedynie niewielkie ruchy (w interiorze malutkiej kawalerki) więc tu raczej chodzi o coś innego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.