Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Nowe osiedle Sandy's Hills

Camper

Rekomendowane odpowiedzi

4YQYj1f.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman @Camper z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam niedawno dodane osiedle Sandy's Hills
znajdujące się w Bone County obok Fort Carson. Jeżeli zastanawiasz się nad zakupem posiadłości w tej okolicy, to ten artykuł jest jak najbardziej dla ciebie!

VDgjwdI.png

Na nowo dodane osiedle możemy trafić, wyjeżdżając z Fort Carson i kierując się w stronę Las Barrancas. Przy wjeździe do nowej miejscowości przywita nas tablica witająca nas w Sandy's Hills. Na miejscu możemy znaleźć obszar piknikowy, do którego możemy pójść i miło spędzić w nim czas razem z rodziną bądź znajomymi. Wjeżdżając głębiej i poruszając się po piaszczystych drogach, będziemy mogli podziwiać nowo wybudowane domy, które bardzo szybko znalazły swoich lokatorów. Same drogi wyglądają jakby były ciągle w budowie, więc któż to wie, być może mieszkańcy doczekają się w niedalekiej przyszłości dróg asfaltowych? Przemierzając miasteczko, można także znaleźć mały port, przy którym mieszkańcy mają pozwolenie zacumować swoją łódkę, dzięki czemu miasteczko to jest idealne dla osób lubiących pracę rybaka. Jakie zdanie na temat nowego osiedla mają sami gracze? Możemy się tego dowiedzieć w dalszej części artykułu!

Gzqqb1L.png

C: @Camper | M: @MlodyDemon

C: Witam z tej strony pracownik z redakcji Project News Junior Pressman Camper. Chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań odnośnie do nowego osiedla Sandy's Hills w pobliżu Fort Carson?
M: Tak, bardzo chętnie odpowiem na kilka pytań.

C: Może na starcie opowiesz naszym czytelnikom coś o sobie?
M: Cześć, mam na imię Łukasz i mieszkam w Bydgoszczy. Na co dzień pracuję przy fizycznych pracach porządkowych a w wolnym czasie gram w MTA lub w Farming Simulator.

C: Przechodząc do sedna, jak oceniasz nowe osiedle? Co ci się podoba lub co według ciebie tutaj nie pasuje?
M: Osiedle jest bardzo oddalone od cywilizacji, co dla jednych może być plusem, a dla innych wręcz przeciwnie. Z tego powodu nie rozumiem cen mieszkań tutaj.

C: Skoro już wspomniałeś o cenie. Kwoty zakupu posiadłości w tej lokacji były dość wysokie, możesz powiedzieć naszym czytelnikom czy udało ci się wylicytować nieruchomość w tej okolicy?
M: Bardzo chciałem posiadać tutaj mieszkanie, jednak przegrałem na licytacji, ponieważ po pracy zaspałem na jej zakończenie, również moje możliwości finansowe nie były wystarczające.

C: Czy możesz nam powiedzieć, co skłoniło cię do próby zakupu mieszkania w tej okolicy?
M: Widząc duży popyt na tę lokację, chciałem później zakupione mieszkanie sprzedać z zyskiem.

C: Dziękuję za poświęcony czas na nasz wywiad czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Również dziękuję, chciałbym pozdrowić administrację serwera oraz oczywiście waszą redakcję.

HuecCJD.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
tIJC0rm.pngb2SGF8h.pngtGkMpXQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.