Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane sprzedam sadlera 3.1 prawie ft tylko nie ma nitra i zestawu

JareczekZubruwka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kisuu
VUID: 7559
Model pojazdu: Sadler
Silnik pojazdu:  3.1 Benzyna
Przebieg pojazdu:  100k km
Dodatki: Sadler ma prawie FT, oprócz nitra,i zestawu, wizualka lekko ruszona ma tam fele itp. 
Kwota sprzedaży: licze na rozsądne offy, 133k do nego
Sposób kontaktu: discord; jakup33#4118 gierka: Kisuu
Dodatkowe informacje: pozdrawiam Sadler do obejrzenia v max to 230 okolo i buta ma. Tego sadlera moge wymienic na jester czysty lub z lekkim tune i moge doplacic.

kozak.png

pogczamp.png

żal wam dupe ściska ze mam takiego, czy o co chodzi? Jeśli nie umiesz liczyc to sie nie odzywaj 1 z 2, Sadler 3.1 pb czysty chodzi po 35k ok. turbo v5 50k, ecu v4 25k program z 15 gwint z, ma jeszcze 2.0 bara 25 fele 3 radio 500, wykrywacz foto nie wiem, ogr nie wiem. to juz masz z all tego 150k prawie wiec o chuj ci chodzi bezbeku .

2 minuty temu, Kisuu napisał:

żal wam dupe ściska ze mam takiego, czy o co chodzi? Jeśli nie umiesz liczyc to sie nie odzywaj 1 z 2, Sadler 3.1 pb czysty chodzi po 35k ok. turbo v5 50k, ecu v4 25k program z 15 gwint z, ma jeszcze 2.0 bara 25 fele 3 radio 500, wykrywacz foto nie wiem, ogr nie wiem. to juz masz z all tego 150k prawie wiec o chuj ci chodzi bezbeku .

Haha, "bezbeku" powiadasz? To tak - Sadler = 20k, turbo 25k, ecu 15k, (2.0 bara masz z programu XDD) gwint 12.5k, radio + ogranicznik + wykrywacz i felgi liczyć 5k. Wychodzi 77,5k 😉 "bezbeku" Nikt ci tyle nie da elo. 60 po sel ( oferuje zeby punktow nie bylo przez płaczka ) 

2 minuty temu, Kisuu napisał:

20k to 2,7 pb czysty stoji XD beka z ciebie typie i nie wychodzi bo sam gwint 25k turbo 50k ecu 25k program 15k felgi itp 5k wiec o co ci chodzi cymbale

Proszę cie bardzo, wyzywaj dalej. Tuningu się nie liczy, tak jak zakładasz, czyli liczy się po demoncie ( 50% ) "cymbale" XDDDDDD, btw to nie jest max silnik, bo dziś widziałem 3.3 😆

1 minutę temu, Kisuu napisał:

nie dojebie

XDDDDDDDDD

5 godzin temu, Kisuu napisał:

20k to 2,7 pb czysty stoji XD beka z ciebie typie i nie wychodzi bo sam gwint 25k turbo 50k ecu 25k program 15k felgi itp 5k wiec o co ci chodzi cymbale

Nie wiem czy wiesz ale demont się liczy a nie montaż 🙂 +1 do FT daleka droga jeszcze ( silnik nie jest na max zrobiony , bak 150L , zestaw , LPG , licznik i lampy + jeżeli liczyć te drobne rzeczy z kompozycji to rejka , szyby , poszerzenia opon i reszta tych pierdół

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.