Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Zebra(nie do końca skarga)

Burzkaa*dm

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  @Burzaa*dm
Nick oskarżonego: @Zebra
Powód skargi: Usunięcie postu bez żadnego wytłumaczenia, mimo przestrzegania regulaminu działu.
Data zdarzenia:  11.10.23r.
Dowody:  Post widniał jeszcze około godzinę temu od publikacji tej skargi, domniemam ze osoba wspomniana wyżej to zrobiła,nie mam bezpośrednich dowodów lecz poszlakowe

Zrzuty ekranu:

IMG_2794.thumb.jpeg.d155f315850b998c3800ea576809ec0d.jpeg

IMG_2793.thumb.jpeg.ce4ad64ee95dfca3d265570161f75430.jpeg

IMG_2792.thumb.jpeg.61efce15e2756f6cadfb8eabe43b9fb0.jpeg

-- ukryte --

Jak widać wyżej osoba która zajmowała się postami godzinę temu to @Zebra. Ponadto widać też ze mojego posta nie ma, ani w archiwum ani w dziale, jest tylko powiadomienie o braku postu z kodem błędu 2F173/O jak wiemy błąd ten oznacza usunięcie posta, jest trochę stron które działają na podobnym silniku, po wpisaniu kodu w wyszukiwarkę znajdziemy frazę. „Najprawdopodobniej twój post został usunięty”

na ostatnim obrazku załączę jak wyglądał mój post, niestety nie mam innego zrzutu z tego posta.
Opis sytuacji: chciałbym podzielić opis sytuacji na dwa podpunkty. 

1.

Prezentuje się to następująco, na naszym kochanym serverze ten błąd lata już od ponad 2 miesięcy, może i dłużej, na początku nie berłem tego pod uwagę jak ktoś mi pisał ze coś takiego istnieje, lecz po kilku wypadach na dm sam spotkałem się z takim czymś, po próbach pisania posta w dziale błędy, swoją drogą ten post już tam trochę leży, po raz kolejny spotkałem się z tym błędem wykorzystanym po przez gracza, jest to denerwujące a my jako gracze nie możemy nic z tym zrobić, jedyne po przez napisanie skargi na gracza, lecz nic to nie zmienia, gracz dostanie bana a błąd będzie dalej, wykorzystywany bądź nie. Dodam ze to bardzo psuje rozgrywkę.Dlatego napisałem tez o tym w wspominanym dziale „pomoc” bo szukam pomocy w tym zakresie 

2. Cel (Ala)skargi 

nie chce żeby rozstrzygać tu sprawę kary bądź nie wobec administratora, po prostu chce się dowiedzieć dlaczego mój post został usunięty bez żadnego poinformowania mnie o tym, ani bez nawet żadnego komentarza w stylu „zamykam wątek”. Nie ukrywam ze poczułem się zmieszany z błotem i bezsilny. Dodam ze już raz napisałem o innym błędzie w dziale pomoc po czym otrzymałem wiadomość zwrotna pod postem od podajrze suportera, który zalecił mi napisanie o tym w dziale błędy i przesunął mój wcześniejszy post do tego działu, Było to mega miłe zachowanie z jego strony, napisałem post o błędzie tylko dlatego bo chce pomoc dla servera, nie chce zaszkodzić, a zostałem potraktowany jak szkodnik.

Dziękuję za przeczytanie i czekam na odpowiedz 

Pozdrawiam

Post został ukryty, a nie usunięty. Jest widoczny tylko dla administracji z powodu, iż jest to dosyć istotny błąd. Przekazałam go od razu do Administratora RCON Sky.

Dlatego też zrzut ekranu posta w tej skardze ukryję.

Na przyszłość, od zgłaszania takich błędów jest odpowiedni dział, w którym Twój post widzisz Ty oraz administracja. Dlatego też niezbyt rozumiem dlaczego ten temat postanowiłeś napisać w dziale pomoc, a nie w dziale błędów tak jak wcześniej supporter przeniósł.

51 minut temu, Zebra napisał:

Post został ukryty, a nie usunięty. Jest widoczny tylko dla administracji z powodu, iż jest to dosyć istotny błąd. Przekazałam go od razu do Administratora RCON Sky.

Dlatego też zrzut ekranu posta w tej skardze ukryję.

Na przyszłość, od zgłaszania takich błędów jest odpowiedni dział, w którym Twój post widzisz Ty oraz administracja. Dlatego też niezbyt rozumiem dlaczego ten temat postanowiłeś napisać w dziale pomoc, a nie w dziale błędów tak jak wcześniej supporter przeniósł.

W porządku w stu procentach rozumiem te postawę, już wyjaśniam, napisałem to tez i w dziale pomoc , ponieważ zgłosiłem ten błąd również w dziale błędy, lecz ten post leży tam już bardzo długo bez żadnej odpowiedzi ale to nie jest główny powód, głównym powodem jest to ze znów trafiłem na gracza który wykorzystał ten błąd, co mnie lekko poddenerwowało, i pomyślałem ze dział pomoc tez wydaje się być w pewnym sensie odpowiedni, uznałem ze jak napisze to jeszcze w innym miejscu będzie większa szansa na szybsze załatanie/naprawienie błędu.Nie miałem złych zamiarów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.