Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zbugowanie i brak otrzymania gotówki

YankeS*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Piszę w sprawie napotkanego błędu, który wystąpił dzisiaj (09.10.23), a mianowicie wykonywałem pracę na sweeperach (w celu wykonania ostatniej misji dziennej) i w drodze powrotnej zbugowałem się w bramce. Natychmiast zgłosiłem raporta i @Wejperson po niedługiej chwili przyszedł do mnie, lecz nie mógł mnie z tego miejsca wyciągnąć. Po krótkiej konsultacji z @CzouGu otrzymałem wiadomość, aby zgłosić się na forum do działu pomocy z załączonym zrzutem ekranu potwierdzającym zebrane kilogramy śmieci. 

Dowody: 

@YankeS*:
Według mnie: Zbugowałeś się, bo wjechałeś z vmax'em Sweeper'a w ten szlaban bez czekania aż się otworzy.
Zawsze z 2-3 sekundy poczekać aż się otworzy szlaban. Dopiero wtedy zaś ruszyć. Tak działa mechanika tej gry.
W takim wypadku: Błąd leży po Twojej stronie. Za agresywnie wjechałeś. A szlaban nie zareagował natychmiast i się natychmiast nie otworzył. 
A z serwerem w tym czasie nic się nie działo. Działał prawidłowo.
W takim wypadku: Nie zwracają należności za takie coś jeżeli nie było to z winy serwera. A z Twojej.
Wyjaśniłem jak się dało. Mam nadzieję, że pomogłem Ci. Miłej, dalszej gry.

8 godzin temu, SprytsBeng napisał:

@YankeS*:
Według mnie: Zbugowałeś się, bo wjechałeś z vmax'em Sweeper'a w ten szlaban bez czekania aż się otworzy.
Zawsze z 2-3 sekundy poczekać aż się otworzy szlaban. Dopiero wtedy zaś ruszyć. Tak działa mechanika tej gry.
W takim wypadku: Błąd leży po Twojej stronie. Za agresywnie wjechałeś. A szlaban nie zareagował natychmiast i się natychmiast nie otworzył. 
W takim wypadku: Nie zwracają należności za takie coś jeżeli nie było to z winy serwera. A z Twojej.

Sorry mordeczko, ale nie tym razem. 😉 Nie jestem świeżakiem w tej grze, grałem na różnorodnych serwerach i wiem co, i jak działa. Jeśli chciałeś sobie podbić posty to zapraszam do działu Off-Topic, a nie u mnie. Wracając do tematu, jechałem NORMALNIE, administracja KAZAŁA mi napisać tutaj post w celu zwrócenia należytej gotówki. 🙂 

15 godzin temu, SprytsBeng napisał:

@YankeS*:

To tak nie działa xD

2-3 sekundy jakbyś stał przy bramce to prędzej Ci się spowrotem zamknie :v bramki zależnie od pojazdu i bramki można wjeżdżać prędkościami 70-140kmh, Sweeper jedzie 40kmh...ta bramka się 5 razy otworzyć zdąży zanim kolizja złapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.