Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Domino76

Nubax

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 56779
Login: Nubax 
Nick oskarżonego:    @Domino76
Powód skargi:  Przegranie zakładu i nie wywiązanie się z niego. 
Data zdarzenia: Dziś.
Dowody:  https://imgur.com/BDI6rJo ----- image.png.6ddc69959e5709a22debeda2ecd0ed33.png
Opis sytuacji:  Zaczynając od początku o godzinie 12:55 napisałem na /og kto  sie zakłada o 10k o końcowy wynik meczu Legi z Rakowem. Po chwili napisał do mnie wyżej wymieniony delikwent, że "raków to śmiecie" więc ja zapraponowałem mu założenie się o 10k kto wygra mecz, [Jeśli wygra legia to ja ci daje 10k, jeśli raków to ty mi]. Mecz zakończył się 2:1 Raków, gdy odezwałem się do gracza o wygraną on mi nie odpisywał i po chwili wyszedl z serwera. Myślę, że gdy gracz nie odpisuje i olewa mnie  po 10 wiadomościach to najlepszym i najszybszym rozwiązaniem jest skarga. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   

Spoiler

image.thumb.png.7ffd3a86894bb89bee900644f1c4149e.png

1. Nie masz umowy nie muszę Ci dawac to że napisałem sobie forfun dobra to nie znaczy że ci będę dawał 10k.

2. na serwerze nie ma zakładów buch więc tym bardziej jest to zakład który nawet ja bym miał wygrać to bym nie mógł zarządach od Ciebie kasy.

Na serwerze nie ma w regulaminie informacji odnośnie zakładów, jedyną możliwą formą sporu finansowego jest niespłacenie rat lub pożyczki, ew. oszustwa związane z transakcjami pojazdami. W skrócie, administracja nie ubezpiecza zakładów graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.