Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na

Diesel420

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 67107
Login: KamilKy2005
Nick oskarżonego: CZ4R3K
Powód skargi: Utopil mojego hunta, po niczym odrazu wyszedl z serwera.
Data zdarzenia: 17:08 07.10.2023
Dowody: ss

Opis sytuacji: Dalem graczowi kluczyki do furki, nie wykonywal polecen i nie chciał sie zatrzymać wiec chcialem mu usunąc kluczyki, niestety nie zdażylem, ponieważ staranowal zespoł SAMD i wpadł do wody. Chce odzyskac pieniadze za wyciagniecie furki z pp oraz naprawe pojazdu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Forum wiadomość image.png.ae3e416a85c47ae76513891256ed2316.png

Screenshot_20231007-173651_Chrome.jpg

cóż miałem crasha pisałem o tym dziś jeżeli można sprawdzić jakoś rapsy. Napisałem owemu graczu że jade na magazyn bo chciałem do pracy potym jak sprzedałem mu auto i dostałem owego crasha myślę że wina nie leży po mojej stronie bo każdy może dostać crasha jedyne co było moją winą to skrócenie potem dostałem crasha

oczywiście nie chce problemów z powodu do którego nie przyłożyłem ręki i liczę na to że obędzie się bez kary

3 godziny temu, CZ4R3K napisał:

uważam że może to obejść się bez kary poprostu zapłacę za szkody tak?

Obejdzie się bez kary. @KamilKy2005 czy posiadasz zrzut ekranu z mechanika na którym widnieje kwota za naprawę?

Nie wyglądało to na crasha ale bardziej na celowy taran SAMD który zakończył się wpadka do wody a następnie opuściles serwer, ale dobra... Jeżeli chodzi o kwote naprawy pojazdu, to postaram sie dziś dostarczyć odrazu jak wbije na serwer, auto jest wciąż na pp wiec jest dalej w stanie takim jakim pozostawił go gracz.

8 godzin temu, KamilKy2005 napisał:

Nie wyglądało to na crasha ale bardziej na celowy taran SAMD który zakończył się wpadka do wody a następnie opuściles serwer, ale dobra... Jeżeli chodzi o kwote naprawy pojazdu, to postaram sie dziś dostarczyć odrazu jak wbije na serwer, auto jest wciąż na pp wiec jest dalej w stanie takim jakim pozostawił go gracz.

zgłoś się do mnie na serwerze a zapłace oczywiście po uwczesnym ss z kwotą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.