Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <ToKrawczyk>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: daweed666
Nick oskarżonego: ToKrawczyk
Powód skargi: Kick z serwera za animki a zadnych animek nie bylo i mute 6 godzin nie slusznie 
Data zdarzenia: 05/10/2023 gdzies po 14h
Dowody: W logach jest kick za animki ktorych nie bylo nigdy nie wiem jak w logi wejsc
Opis sytuacji: Witam skomplikowana Sytuacja.. Gracz o nicky Rizzgod chcial kupic odemnie auto napisalem mu ze okej czkeam w biurze mowi ze kupi czekam 10minut a on mowi ze nie bo auto w dieslu a byl owystawone na gieldzie i to wiedzial wiec napisalem na chacie globalnym zeby nie sprzedawac mu aut bo mowi ze kupi traci czas graczy i w suma sumarum nic nie kupuje i jakies historie wymysla albo cene jakas smieszna daje.. I nagle dostalem mute za cytuje
(ⓘ Zostałeś wyciszony na 6 godzin przez ToKrawczyk z powodem: Prowokacje pomimo ostrzeżeń} A zadnej prowokacji z mojej strony nie bylo.. A wiec sie unioslem troszke nie slusznie i nazwalem w reporcie supporta ToKrawczyk od kidosa wiem nie powinienem tak mowic za to przepraszam.. A support ToKrawczyk Mnie z kickowal za niby animki a wiec zle wykonal swoja prace supporta.. A wiec chce sie zapytac jaka kare dla supporta ToKrawczyk nalozycie za zle stosowanie komend ? to tyle odemnie dziekuje i prosze o unmute bo zadnej prowokacji nie bylo.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak mu powiedziec mam mute nie slusznego.

Witam, po krótce przejdę do meritum. Otrzymałeś początkowo ostrzeżenie za prowokację na chacie globalnym, jednakże nie zareagowałeś na nie i postanowiłeś wylać swój żal w stronę innego gracza ponownie w sposób niestosowny, dlatego postanowiłem zareagować. Uważam, że ta stosunkowo krótka kara powinna być dla ciebie nauczką, abyś w przyszłości postarał się bardziej panować nad emocjami. Po otrzymaniu kary wyciszenia postanowiłeś wejść na pojazd gracza i przy pomocy animacji "sikania" zaprezentować co o nim sądzisz, stąd otrzymałeś kick'a z serwera, żebyś delikatnie ochłonął. Nie mam nic więcej do dodania, życzę miłego dnia! 

A wiec czy powiedzenie do kida ze jest kidem jest prowokacja ? Tylko prawde powiedzalem czyli juz za prawde sie mute dostaje ale nic trudno niech bedzie twoja racja ktorej nie masz.. Jesli popierasz ze Gracz scamuje nowych graczy na gieldzie to wiele swiadczy o tobie..
A co do sikania na pojazd nigdy nie bylo takiej sytuacji a wiec czekam na przeprosiny lub dowody z twojej strony ze tak bylo..
Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.