Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Możliwe włamanie się na konto forum i mta

MunReY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, dzisiaj przy próbie zalogowania na konto MTA oraz forum mimo zaznaczonej opcji zapisz hasło oraz login dostałem informacje że dane logowania nie są prawidłowe, dzięki mojej natychmiastowej reakcji oraz odzyskania przez to dostępu do konta poprzez zmiane haseł nic się nie stało. Prosze jednak administracje o zobaczenie ostatnich serialów które logowały się na moje konto w grze jak i forum aby zapobiec dalszym włamaniom na moje oraz konta innych użytkowników tego serwisu. Każdej osobie czytającej ten wniosek w tym dziale zalecam zmiane swoich haseł bo ja dzis miałem niezłą niespodzianke z rana.

W dniu 5.10.2023 o 13:36, MunReY napisał:

Witam serdecznie, dzisiaj przy próbie zalogowania na konto MTA oraz forum mimo zaznaczonej opcji zapisz hasło oraz login dostałem informacje że dane logowania nie są prawidłowe, dzięki mojej natychmiastowej reakcji oraz odzyskania przez to dostępu do konta poprzez zmiane haseł nic się nie stało. Prosze jednak administracje o zobaczenie ostatnich serialów które logowały się na moje konto w grze jak i forum aby zapobiec dalszym włamaniom na moje oraz konta innych użytkowników tego serwisu. Każdej osobie czytającej ten wniosek w tym dziale zalecam zmiane swoich haseł bo ja dzis miałem niezłą niespodzianke z rana.

Musisz sam zabezpieczyć swoje konto weryfikacją dwuetapową tak jak napisał Supporter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.