Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Członka Administracji

Kinok

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kinok
Nick oskarżonego: @Grondzel
Powód skargi: Nie wytepanie pojazdu do przecho podczas zabranego prawa jazdy mi
Data zdarzenia: 04.10.2023
Dowody: mta-screen_2023-10-04_20-47-12.thumb.png.a71ad180601c25a5ffaa5105652f1e85.png
Opis sytuacji: Dostałem Zakaz Prowadzenie Pojazdów na 2dni bo byl celowy taran po otrzymaniu kary Członek Administracji nie wytepał mojego auta do przechowalni.

Odzyskałeś prawko 25 minut przed tą karą i mimo tego postanowiłeś, że nadal będziesz taranować z premedytacją? Wcześniejsza Twoja kara trwała 1 dzień, więc kolejna trwająca 2 dni to jak najbardziej słuszna kara jeżeli wcześniejsza niczego Cię nie nauczyła. Z resztą zawsze masz możliwość apelowania o zdjęcie kary.

Jeżeli chodzi o brak przeteleportowania pojazdu do przechowalni to uznaję taki błąd ze względu na to, że członek administracji jest nowy na tym stanowisku. Na przyszłość proszę o większą uwagę.

Co do skalowania kary to zostało to prawidłowo wykonane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.