Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Guliwer - oskarżony przez Mati6546

Mati6546

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Guliwer

Data zdarzenia: 01.10.2023

Opis zdarzenia:  Pracowałem na pracy kuriera, a nie wiem czy Pan parking czyścił czy co się stało ale odholował samochód z powodem pojazd porzucony, gdzie porzucony to on nie był ponieważ stał na wyznaczonym miejscu parkingowym z opłaconym biletem - niestety nie mam na to ss ponieważ nie spodziewałem się tej sytuacji

Dowody:  mta-screen_2023-10-01_22-20-24.thumb.png.bc508a82e828c99ed0e61f676b879bdc.png.0d36b97ce7dbba5db8c116f067843bfa.png

Witam, z racji iż zostałem oskarżony o bezpodstawne odholowanie pojazdu wypowiem się na ten temat oraz załączę swoją wersję zdarzeń.

Podczas patrolu lawetą zajechałem na pracę dorywczą jaką jest "Kurier" po sprawdzeniu jednego z zamontowanych tam parkometrów  podszedł do mnie gracz mówiąc, że po parkingu wala się pojazd. Po rozmowie z graczem i podjechaniu lawetą od głównego wjazdu na parking pracy dostrzegłem pojazd, który stał po za miejscami parkingowymi więc został skierowany po inspekcji na parking policyjny z powodem pojazd porzucony.

Najprawdopodobniej zapomniałeś zaciągnąć hamulec ręczny bądź go przypadkiem spuściłeś więc jakiś gracz wypchnął go z parkingu i powiadomił SARA. W przypadku niedopilnowania czy się poprawnie zaparkowało pojazd zaciągając ręczny czy opłacając bilet za to ja nie odpowiadam lecz jedynie kierujący pojazdem.

Spoiler

tmlo8D1.png

San Andreas Road Assistance

Insp. Guliwer 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.