Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Historia o tajemniczej zamkniętej restauracji w Palomino Creek.

klaudusiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

NchFeN0.gif
naTqDnE.png

Uszanowanie! Trainee Ahri* z Redakcji Project News. W dzisiejszym artykule opowiem o zamkniętej restauracji w Palomino Creek obok banku, oczywiście ten sam właściciel wcześniej posiadał
tę samą restauracje w innym miejscu stanie Red County. Czy jesteś gotowy do przeczytania owego artykułu? Więc jeśli jesteś gotowy, zapraszam do miłego czytania artykułu.

XGwBbve.png
VDgjwdI.png

Dnia 18 marca 2020 roku w godzinach porannych cały stan Red County został poinformowany przez radia, telewizję oraz telefony komunikatem, że został rozprzestrzeniony wirus COVID-19. W miasteczkach ludzie biegali oraz skakali, nie wiedzieli po prostu co się na świecie dzieje - nikt nie wiedział. Piękne malownicze miasteczko we wschodniej części San Andreas, było tam bardzo znane miejsce dla lokalnych mieszkańców oraz nie tylko lokalnych, bo i także dla tych z innych miast tzw. turystów. W centrum miasteczka znajdowała się restauracja o nazwie Eddie Rocket's, była naprawdę bardzo znaną oraz luksusową restauracją. Restauracja została zamknięta wtedy, kiedy rozprzestrzenił się wirus.
XGwBbve.png
k1AwIr0.png

TSP9RoQ.gif

VDgjwdI.png

Eddie Rocket's było miejscem bardzo autentycznym, ponieważ można tam było zjeść autentycznego jedzenia z kuchni amerykańskiej, napić zimnego piwa, również obsługa włączała bardzo ciekawą muzykę, była to muzyka country oraz rockowa. Często odbywały się tam również koncerty znanych artystów takich jak Snoop Dogg lub zespół taki jak Nickelback, bardzo dużo mieszkańców oraz turystów przychodziło na tego typu eventy. Właścicielami restauracji/baru były Eddie oraz Taylor Johnson, byli małżeństwem bardzo miłym oraz uprzejmym dla gości, przez wiele lat prowadzili firmę Eddie Rocket's. W tym miejscu bardzo dużo osób się spotykało ze sobą, przyjeżdżali z dalekiego zachodu, północy oraz południa, a także pobliscy rolnicy, rybacy oraz lokalni miasta. Każdy tutaj, miło ze sobą gadał, nigdy nie było żadnych sprzeczek oraz bójek. Restauracja bardzo przyciągała turystów ze swojego klimatu oraz wyglądu, by poczuć ducha prawdziwej Kalifornijskiej gościnności. 

XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

R:  Redaktor @Ahri* | L: Lokalny

R: 
Witam z tej strony pracownik Redakcji Project News, Trainee @Ahri*. Czy chciałby Pan poopowiadać o ostatnich latach co tutaj się działo w restauracji?
L: Oczywiście, że tak. Możesz pytać.

R: Pierwsze pytanie do Pana związane z restauracją Eddie Rocket's, może nam Pan opowiedzieć o niej co nie co?
L: Pewnie! Jestem tutejszym mieszkańcem tego miasta, restauracja Eddie Rocket's, była bardzo znana tutaj dla każdego tak naprawdę, została ona wybudowana w 2008 roku oraz otwarta. Każdy z mieszkańców, czy turystów oraz pobliskich rolników i rybaków się tutaj zachwycali jedzeniem, bo było przepyszne oraz przemiła obsługa. Za każdym razem jedzenie wyglądało zachwycająco. Z tego co mi wiadomo restauracja miała jeszcze jedno swoje miejsce w stanie Red County niedaleko stąd.

R: O to ciekawa sytuacja, nie wiedziałam tego, że posiadali jeszcze jedna restauracje, może Pan nam opowiedzieć gdzie znajdowała się ta druga restauracja oraz dlaczego ją zamknięto?
L: 
Jasne, restauracja znajdowała się w Montgomery obok Pizzerii. Zamknęli ją z powodu, przeniesienia się właśnie tutaj, nie pamiętam kiedy dokładnie tam ją otworzyli, ale bodajże coś koło 2000 roku wraz ze swoimi rodzicami, ta sieć bardzo długo tam się utrzymywała, bo aż 7 lat, w 2007 roku ją tam zamknęli i dość szybko przenieśli się tutaj.

R: Rozumiem Pana bardzo, także przejdźmy do konkretnego pytania, kiedy tak naprawdę zamknięto restauracje w Palomino i z jakiego powodu?
L:  
Restauracje zamknięto 18 marca w 2020 roku, wtedy zaczął się ten wirus znany nam COVID-19, nikt wtedy nie wychodził z domu ponieważ wszystko było pozamykane, restauracja zbankrutowała z powodu tej całej pandemii/wirusa, każdy tutaj to przeszedł oraz bardzo dużo ludzi zmarło i raczej myślę, iż że to jest tego powód.

R: Rozumiem, a wie Pan może, czy mieszkają w Palomino dalej właściciele restauracji?
L:  Raczej nie, lecz dom nadal tutaj mają i przyjeżdżają tutaj na wakacje odpocząć. Oni wyprowadzili się do większego miasta, wiadomo lepsze miejsce.  

R: Czy ja wiem, czy większe miasto lepsze, te miasteczko również ma swój urok, te piękne polany, lasy oraz niedaleko jest jezioro.
L: 
Tak, jest, nie powiem, że nie. Jezioro również przyciągało bardzo dużo turystów z powodu wyjątkowej naszej plaży oraz widoków.

R: Dlaczego wyjątkowa plaża?
L: 
Wyjątkowa, ponieważ woda wywala bursztyny oraz inne piękne kamienie na brzeg, również posiada tutaj widok na most oraz jest skierowana na zachód, gdzie wieczorami sporo osób przychodzi go oglądać

R: Rozumiem, zachody dość piękna sprawa, sama uwielbiam je oglądać, dziękuję za tą garść cennych mi informacji, krótki wywiad będziemy powoli kończyć, a więc dziękuje jeszcze raz oraz życzę Panu miłego i spokojnego wieczoru. 
Do widzenia! 

L: Dziękuję również i do widzenia.

XGwBbve.png
VDgjwdI.png

Po przeprowadzonym wywiadzie dowiedzieliśmy się, dlaczego ją zamknęli oraz dowiedzieliśmy się ciekawej historii jeszcze związanej z tą siecią Eddie Rocket's. Zacznijmy od tego, dlaczego zamknięto ją w Palomino Creek - zamknięto ją z powodu rozprzestrzenionego się wirusa/pandemii znanej na całym świecie jako COVID-19. Była to zapewne dla nich bardzo trudna decyzja, lecz niestety trzeba było ją zamknąć. Właściciele jeszcze wcześniej, czyli w roku 2000 do 2007 również prowadzili tę restauracje w mieście Montgomery obok Pizzerii. Państwo Johnson Zamknęli ją tam z powodu przeniesienia się do Palomino. Mimo tego, że Eddie Rocket's przestało z dnia na dzień istnieć, wspomnienia nadal pozostają w sercach tych, którzy mieli tam przyjemność spędzić miło czas oraz zjeść dobrego jedzenia. 

Dziś Palomino Creek dalej jest tym naszym urokliwym miasteczkiem, lecz jego charakter bardzo uległ zmianie po tej całej sytuacji z zamknięciem najlepszej knajpki w mieście. Od lokalnego mieszkańca dowiedzieliśmy się, iż tutaj możemy również zobaczyć w pobliżu plażę z urokliwym miejscem, gdzie można oglądać piękne zachody słońca. W tym miejscu również przyjeżdżało bardzo dużo turystów, by spędzić z przyjaciółmi miło czas oraz pokąpać się w wodzie. Również możemy dostać się tu na pobliskie polany oraz lasy, gdzie ze znajomymi można zrobić piknik lub przejść się po prostu na spacer. 

XGwBbve.png
k1AwIr0.png

pn1.thumb.gif.8b2fa931479e813b3524e78aff1c8cd5.gif

pn12.thumb.gif.46008f52a9ac497e4de2154d0abe3de2.gif

Bardzo dziękuję za przeczytanie oto tego artykułu oraz mam nadzieje, że się wam spodobał. To jest mój pierwszy artykuł w owej posadzie redakcji Project News, mam nadzieję, że źle mi nie poszło.
Życzę wam miłego dnia lub wieczoru.

Project NEWS.png

Dla Redakcji Project News:
ahri.png?ex=6519ba8a&is=6518690a&hm=eccb87bbaa291a6b88cf90c90cfb5b5d34d814d640858842a4d47d690b685cee&=Aiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngrafaal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.