Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Maniorek - oskarżony przez ponpol

ponpol

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Maniorek
Data zdarzenia: 27.09.2023
Opis zdarzenia: Pracownik zabrał moje auto po skończonym terminie z terenu hoteli. Nie było by nic w tym dziwnego ale dał auto jako porzucone gdzie według taryfikatora mogłoby albo zostać przeniesione na przechowywalnie albo pod wezwaniem 112 zostać zabrane na pp jako samochód stojący na posesji prywatnej za 300. Auto według granic działek mogło stać w każdym miejscu na tym terenie w pobliżu mieszkania/mieszkań byle by nie blokowało przejazdu. Na dowodach jest ukazane jak auto stało oraz jak zostało to ukarane według pracownika
Dowody: 

Screenshot_14.png

Screenshot_15.png

Okej, mogę to zrozumieć bo nie zostawiłem jak widać na screenie bez spuszczonego ręcznego. Może zrobił aby zasłonić dla wyglądu osiedla. Nie interesuje mnie to. Ale chciałbym ci napisać że auto tak czy siak było na terenie prywatnym i w pobliżu domku. Więc proszę o wyjaśnienie dlaczego mimo tego że auto jest w granicach jak ktoś przesunął z innych lokatorów to i tak jest jako auto porzucone. Porównałem twój screenshot do granic i nie rozumiem nadal dlaczego został skonfiskowany jako auto porzucone

mP3aj2O.png

Mylisz się @ponpol parkować możesz gdziekolwiek na tym osiedlu, gdy posiadasz wszystkie posiadłości

Spoiler

ID 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538 i 539

(Gdy posiadamy wszystkie mieszkania, cały zaznaczony teren należy do nas, w przypadku posiadania jednego lub większej ilości mieszkań, parkujemy w pobliżu swojego mieszkania nie blokując przejazdu.)

IdgzKF1.png

Po zdjęciu nadesłanym przez pracownika widać że pojazd nawet nie stał blisko twojego domku, poza tym nadesłane przez ciebie zdjęcie pochodzi z innego osiedla. Pojazd został odholowany poprawnie, skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.