Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czeslawmuwi

Shinoo*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Shino808
Nick oskarżonego: czeslawmuwi
Powód Błędne zabranie prawka
Data zdarzenia: 25.09.2023
Dowody:czeslawmuwi dostał klipa
Opis sytuacji: Jechałem z drwala swoim pasem i z przodu zderzyłem się z kolejnym graczem, kłóciliśmy się o pieniądze, napisał reporta w związku z tym dostałem ostrzeżenie, kiedy poprosiłem administratora o nagranie, z czego odmówił kiedy zapytałem go jeszcze raz o nagranie zabrano mi prawo jazdy z czego, sugeruje, że drugi gracz był faworyzowany.
Prosiłem o nagranie aby potwierdzić czy słusznie musiałbym zapłacić odszkodowanie. Ale tego nagrania  właśnie  nie dostałem. Proszę o rozpatrzenie sprawy

Cześć

Nie jechałeś swoją stroną, gdyż z pełnym impetem wjechałeś w innego uczestnika ruchu, który jechał poprawnie i nawet próbował uniknąć tego zderzenia.

Nadałem Ci ostrzeżenie po czym zacząłeś prosić o dowód. Pisałem Ci dwukrotnie że nie jestem zobowiązany wysyłać Ci takich rzeczy. Nagranie zostanie wysłane do RCON.

Co do samej faworyzacji. działam zgodnie z wytycznymi które są mi narzucane przez regulamin administracyjny. 

Hej

Nie myślę, pełnym impetem skoro dopiero z drwala wyjechałem i mam z górki wyjazd , jeżeli dałbyś mi nagranie wtedy nie było by żadnego problemu, normalnie bym zapłacił jeżeli ja bym zawinił oddał bym pieniądze, ale prosiłem cię dwa razy tylko ty zamiast dać mi nagranie bym mógł zobaczyć czy wszystko się zgadza, nie chciałeś mi dać, mojej strony ja nie myślę że zawiniłem, przy innych takich sytuacjach admin nie miał z tym problemu aby podesłać mi nagranie,ale ty jakiś masz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.