Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na sqbany

FoxiasS

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 286
Login: FoxiasS
Nick oskarżonego: sqbany
Powód skargi: Stwarzanie zagrożenia dla ruchu drogowego w postaci postoju nieoznakowanego trójkątem lub światłami awaryjnymi na środku jezdni na zakręcie
Data zdarzenia: 25.09.2023 około 00:30
Dowody: https://imgur.com/eHjjGcW
Opis sytuacji: Portfel pusty, rachunki do opłacenia, jeść trzeba i tankować aby poruszać sie pojazdem trzeba, a jak wiemy PB98 i LPG tanie nie jest, a auto posiadam sportowe. Nie zatankuje przecież PB95 bo jak to tak? To niezdrowe dla jednostki napędowej, która znajduje sie w moim Buffalo (3.7dm3) także wracałem z magazynu, na którym to przez kilka godzin nadwyrężałem swoje mięśnie i nerwy na przenoszeniu ogromnych i ciężkich skrzyń na regały. Zarabiałem aby żyć, a podczas powrotu do mojego miejsca zamieszkania (hostel w Las Venturas) na końcu zakrętu na środku jezdni stał pojazd bez żadnego ostrzeżenia! Na środku jezdni na zakręcie! Nie miałem jak go zauważyć, zacząłem hamować, ABS sie załączył ale to mnie nie uchroniło. Uderzyłem. Właściciel manany nie miał sobie nic do zarzucenia, nawet nie chciał zapłacić symbolicznej stówki abym to mógł doprowadzić swój pojazd do ładu po takiej kraksie. Nie pisze tego z uśmiechem na twarzy bo konfidentem nie jestem ale kurwa żeby stówy żałować za postój nieoznakowany na środku jezdni na zakręcie? Kim to trzeba być? Prosze o pomoc i przepraszam za donosicielstwo. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.11d9d57b40ad235c3604331a497f293f.png

Skarge wycofuje. Doszło do porozumienia między mną, a oskarżonym. Zapłacił za wyrządzone szkody i miło spędziliśmy czas, pozdrawiam.
Dowód: 

(chwile po przelaniu pieniędzy dostałem mandat i na zero wyszedłem...)

image.png.6e83d054478ed7001c60fb5027e54b41.png

pozdrawiam i oby więcej takich graczy, nie róbcie mu nic to dobry chłopak może troche zagubiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.