Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Brukarz

Prokop

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5429
Login: Prokop
Nick oskarżonego: @Brukarz
Powód skargi: Scamowanie na voice chacie 
Data zdarzenia: 23.09.2023 22:20
Dowody: https://imgur.com/a/Dt0q9IG
Opis sytuacji: Spotkaliśmy się na mechaniku i gracz podszedł do mnie sie spytał czy nie chce kupić od niego jestera FT spytałem się czy to ten odpowiedział że tak więc zapytałem o cenę i powiedziałem żeby pisał a on na wszystko odpowiadał voice chatem specjalnie aby nie mieć na niego żadnych dowodów. Więc dogadałem się z nim cenowo i pojechaliśmy na giełdę oczywiście mówił że to FT i dokonałem zakupu tego jestera ale się okazało że to nie ten jester i sprzedał mi kompletnie innego jestera a ten jester co on był nim na mechaniku jest prawdopobonie z org albo wypożyczony.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/o0nGn9Y

Witam chciałbym powiedzieć jak wyglądało to z mojej strony zaproponowałem temu tutaj graczowi jestera na mechaniku powiedziałem że ma tam prawie ft wyścigowy itp i wyslalem mu na pv co dokładnie ma i jasno pisało tam że jest to Jester na fioletowych lampach!! Oraz proszę nie kłamać że cały czas podobno gadalem że to ft oraz jak chwilę później mnie specjalnie poddymil żebym go obraził to nagle wtedy miał nagranie jak go obraziłem a już tej wymiany nie mial a mówil że podobno ma więc jeżeli ma to proszę żeby pokazał.

Niestety po samych ss'ach trudno stwierdzić czy na pewno gadaliście o tym pojeździe w którym siedział  oskarżony czy  o tym  który został ci sprzedany, ale z tego co widzę to doszliście do porozumienia i dokonaliście odmiany więc skargę uważam jako zrealizowaną.  Dodatkowo przypominam, że oszukiwanie graczy jest zabronione  i za oszustwa można ponieść  wysoką karę więc radze nie próbować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.