Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Mixsu

Mleczny

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mleczny
Nick oskarżonego: Mixsu
Powód skargi: Faworyzacja, nadużycie możliwości  moderatora
Data zdarzenia: 20.09.2023r.  godz: 17:18
Dowody: 

Opis sytuacji: Doszło do dosyć niezrozumiałej sytuacji, bowiem otrzymałem karę za rzekomy brak kultury, który miał objawić się tym, że odpisałem graczowi na PW po jego zaczepce ("dont be mad") cytuje: "utkaj" Z racji, że nie użyłem słów wulgarnych, czy powszechnie uznawanych za obrazliwe (nie użyłem epitetów, czy rzeczowników, gdyż takie można jasno zdefiniować w zakresie słów obrazliywych) nie zgadzam się z tą karą. Pragnę podkreślić, że to ja byłem inicjatorem zakończenia całej potyczki słownej, ponieważ zablokowałem PW. Niestety Pan który dał mi karę nadużył swojego stanowiska i w perfidny sposób zdefiniował moje zachowanie jako "bk.", co było pretekstem do uratowania nadszarpniętego ego swojego przyjaciela. Co również idzie w niekorzyść dla oskarżonego to fakt, że osoba pełniąca funkcję członka ekipy na serwerze po jakichkolwiek drobnych prowokacjach, użyciu mało elokwentnego i stosownego słownictwa, w pierwszej kolejności daje ewentualne ostrzeżenie... 

(Dla jasności skargę wrzucam przed wydaniem werdyktu w mojej apelacji odnośnie samej kary, ponieważ chodzi tu o fakt samej słuszności nadania kary, a także o mój czas)

@Mixsu(Oznaczam z racji, że nie można do ciebie wysyłać wiadomości... Co samo w sobie jest dziwne) 

Witam,

Kara, którą dostałeś według mnie jest jak najbardziej słuszna, sam powód kary to określa "Brak kultury", nie uważam, by zwracanie się do graczy w stylu "utkaj" było jakkolwiek poprawne. Oczywiście, że normalnie otrzymał byś za to ostrzeżenie, aczkolwiek sprawdzając Twoją osobę mam jasną informacje o wcześniej nadanym ostrzeżeniu (pare dni temu) nt. twojej kultury. Uważam, że pozbawienie Cię opcji pisania na 3 godziny nie jest w żaden sposób przesadzoną karą, a powinna Cię nauczyć szacunku oraz kultury do innych graczy. Co do gracza, z którym prowadziłeś konwersacje w wiadomościach prywatnych - nie znam go i wypraszam sobie zarzucanie mi rzekomej "faworyzacji". 

Nie można wysłać wiadomości, bo prawdopodobnie mam pełną skrzynkę, nie wiem co w tym dziwnego.

Pozdrawiam 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.