Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wsiur

Shinoo*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Shino808
Nick oskarżonego: wsiur
Powód skargi: obraźliwy nick
Data zdarzenia: 18.Wrzesień.2023
Dowody: https://cdn.discordapp.com/attachments/1147667771593871360/1153404828005978273/image.png
Opis sytuacji: według naszej społeczności jest to obraźliwy nick i niezgodny z regulaminem, prosimy o zmianę nicku

Nie ja się zajmowałem jego sprawą, zatem nie wypowiem się dlaczego dostał polecenie zmiany nicku. Najprawdopodobniej członek administracji wydający polecenie twojemu koledze, uznał nick "sebixmaraka" za obraźliwy. Natomiast mój nick nie sądzę że mógłby kogokolwiek obrazić, co najwyżej mnie samego. Co nie zmienia faktu że jakoś nikt do tej pory nie wydał mi polecenia zmiany tego nicku, zatem, śmiem twierdzić że nie łamie regulaminu.

Od zawsze nie byłem supportem, zanim zostałem supportem nosiłem ten nick śmiało z pół roku. Ponadto RCONi wybierający osoby do administracji, musieli ten nick widzieć, jak i potem zdecydować o dodaniu mnie do administracji. Powołując się na to, że dostałem się do administracji nosząc taki nick, twierdzę, że nie łamie on regulaminu w żaden sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.