Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na supportera ''sirkosu1''.

Altec

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to moja pierwsza skarga. Nigdy nie skargowałem. A jestem z tym serwerem od 2021 roku.
Login: @SprytsBeng.
Nick oskarżonego: @sirkosu1.
Powód skargi: Kara na forum za nic - jeszcze podczas rekrutacji na supportera - wrzesień 2023 roku.
Data zdarzenia: Teraz: 18.09.2023, 06:59. 
Dowody: Najważniejsze 2-wa screen-shoty, bo mi się 1-den nie zmieścił owej sytuacji:
 G7aA7gs.png
1ArrZCq.jpg

Opis sytuacji: Podczas rekrutacji na supportera - wrzesień 2023 roku, gdzie znowu napisałem podanie (tak jak piszę od ponad 2-óch lat - od 2021 roku) - zostałem ukarany na forum za ''bzdurę''.
Oczywiście, widziałem aktualizację regulaminu działu ''Propozycje'' przez RCON'a @Volenir'a. Pierwszy zalajkowałem post @Volenir'a o tym, bo z tym serwerem jestem od rana do wieczora-nocy. Zapoznałem się oczywiście z tym postem.
(Bo pomagam, czuwam, w ogóle z tym serwerem, na którym gram / jestem).
No to uwidziałem propozycję od @siema., w której nie było mojej wypowiedzi i w rzeczy samej - od razu się wypowiedziałem. Trochę się rozpisałem. 
Nie było żadnego ''podbijania wątku''. To był tylko jeden post. Ani nie było TYLKO ''Na tak'', albo ''Na nie''. Oczywiście też była ''sugestia propozycjowa''.
Zawsze się tak od wiosny 2021 roku wypowiadałem - odkąd założyłem konto na forum z UID 9624. I nigdy, przenigdy nie zostałem ukarany na forum. To moja praktycznie pierwsza kara, bo konto miałem cały czas praktycznie czyste. A tu takie ''świństwo'' mnie spotyka od tego członka administracji - @sirkosu1. (Jeszcze podczas rekrutacji na supportera).
Liczę na szczere rozpatrzenie tej skargi. Za nic zostałem ukarany.
Post oczywiście zniknął lub został ukryty z tej propozycji.
Pozdrawiam: @SprytsBeng. Życzę miłego nowego dnia.

Witam, skoro zapoznałeś się z aktualizacją regulaminu działu propozycje, powinneś wiedzieć, że wypowiadanie się w taki sposób jest niezgodne z regulaminem. Twoja wypowiedź nie wnosi nic do propozycji, od wyrażenia swojej opinii na temat propozycji jest ankieta. Specjalnie upewniłem się co z takimi wypowiedziami robić pytając osobę, która sama zaktualizowała regulamin. A to że jest rekrutacja na supportera nie upoważnia mnie by komuś nie nadać kary z tego powodu. Na przyszłość zalecam czytanie z zrozumieniem tak ważnych zmian jak aktualizacja regulaminu.

2 godziny temu, sirkosu1 napisał:

skoro zapoznałeś się z aktualizacją regulaminu działu propozycje, powinneś wiedzieć, że wypowiadanie się w taki sposób jest niezgodne z regulaminem.

Zawsze się tak wypowiadałem od 2021 roku jak zaistniałem. Nie było problemu.
(Aż do czasu kiedy @Volenir ubiegłej nocy nie zaktualizował regulaminu propozycji, dodając taki punkt w ogóle, tylko nie wiem po co - komu to przeszkadza? Praktycznie NIKOMU).

Twoja wypowiedź nie wnosi nic do propozycji, od wyrażenia swojej opinii na temat propozycji jest ankieta. 

Wnosiła. Wypowiedziałem się na temat - krótko, zwięźle, na temat.
Nie wypowiadałem się długą wypowiedzią. Krótką!
Co... Nagle mamy pisać dziesiątki/setki zdań po aktualizacji regulaminu tamtej nocy? No litości...
To jest krótko, zwięźle, na temat. Mój post był krótko, zwięźle, na temat. Sobie ''spójrz''.
Z ankiet też korzystam nie raz.

Specjalnie upewniłem się co z takimi wypowiedziami robić pytając osobę, która sama zaktualizowała regulamin. 

I co, @Volenir ''machnął'' Ci ''ręką'' na mój temat? Pozwolił Ci sam na nadanie mi kary? Czekam tylko jak mi odpowie na PV DC. Oczywiście dałem mu linka do tej skargi. Niech sam ''spojrzy''.

A to że jest rekrutacja na supportera nie upoważnia mnie by komuś nie nadać kary z tego powodu. 

Wspomniałem, że podczas rekrutacji na supportera zostałem ukarany jak tylko @Zebra wczoraj 17.09.2023 po 13:17 uruchomiła rekrutację na supportera - edycja szesnasta - V16.

Na przyszłość zalecam czytanie z zrozumieniem tak ważnych zmian jak aktualizacja regulaminu.

W tych rzeczach - nie ma żadnych pewności, bo jeden/dna to zrobi - drugi/ga nie.
Ale w moim przypadku czytam każdy taki WAŻNY wątek (z regulaminami, itp).
Jestem od rana do nocy z tym serwerem. O ZbyK'u serwerze też.

Dla mnie: Śmieszna sytuacja. Nie powiem. Spotkało mnie takie ''okrucieństwo''. Jeszcze podczas rekrutacji na supportera.
Ale zobaczymy co @Sky powie nt. sytuacji, bo też mu dałem linka na PV DC do skargi. Dziennie z nim piszę na DC'ku.
Czekam na reakcję któregoś z RCON'ów.
+ I napisałem skargę, bo kara za nic.
+ Nie róbmy już off-topicu. Z mojej strony to ostatnia wypowiedź. Chyba, że zostanę poproszony przez RCON'ów do ponownej wypowiedzi. Ale wszystko zawarłem.
Normalnie się wypowiedziałem w propozycji. Nie było żadnego przejawu ''agresji'', ani nic z tych podobnych rzeczy. Normalny post.
Pozdrawiam serdecznie.

Jedyne co mam do dodania to, że wybrałem błędny powód nadania kary, który powinien brzmieć "Łamanie regulaminu działu". Karę nadałem z telefonu, a na telefonie sprawia mi to trudność. Nic więcej do dodania nie mam, czekam na decyzję RCON. Miłego dnia życzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.