Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Gracza Ghostek_pl

LanceWilson

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 79771
Login: Nega_watt
Nick oskarżonego: Ghostek_pl
Powód skargi:  brak spłaty pożyczki w przeznaczony czas
Data zdarzenia: 09.09.2023| ok. godziny 16:30
Dowody:  Dowody są w logach z dnia 09.09.2023 godz. około 16
Opis sytuacji: więc tak, gracz o nicku Ghostek_pl pisał na og, że szuka kogoś kto mu pożyczy 10k. Ja byłem chętny na pożyczenie tych pieniędzy temu graczowi. Ugadaliśmy się tak, że ja mu pożyczam 10k a on mi oddaje 12k, miał na to tydzień czasu czyli od 09.09 do dzisiaj czyli 16.09. Jednakże pięniedzy nie otrzymałem ani gracza nie ma na serwerze w momencie pisania tej skargi, również na discordzie nie ma jakiegoś dużego odzewu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.ab8e1099687d6dd6a915c7af3932cb98.png

Po pierwsze, nie żeby coś, ale to ty@LanceWilson nie byłeś przez cały tydzień, ani na serwerze, ani na dsc.

A po drugie, chciałem wbić wczoraj na serwer by zarobić i ci spłacić ale cały czas miałem błąd "przekroczono limit oczekiwania", przez co nie mogłem nawet wejść na serwer

3 godziny temu, Ghostek_pl napisał:

Po pierwsze, nie żeby coś, ale to ty@LanceWilson nie byłeś przez cały tydzień, ani na serwerze, ani na dsc.

A po drugie, chciałem wbić wczoraj na serwer by zarobić i ci spłacić ale cały czas miałem błąd "przekroczono limit oczekiwania", przez co nie mogłem nawet wejść na serwer

Kolego, ty wiesz co ty gadasz? Grałem przez calutki tydzień, więc zmyślanie nic tu nie da, jak tak bardzo chcesz to mogę Ci ss z nagród dziennych lub z misji wysłać, a nawet się spytaj administracji. To że dostałeś komunikat przekroczono limit oczekiwania nie znaczy że nie mogłeś wejść na serwer, też tak czasem mam ale praktycznie zawsze po 2 lub 3 kliknięciach nie ma problemu z wejściem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.