Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GluzzeR

Tommy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: yxngtxmmyx
Nick oskarżonego: GluzzeR
Powód skargi: Wykorzystywanie własnej interpretacji na swoją korzyść
Data zdarzenia: 14.09.2023, ~14:24
Dowody: -
Opis sytuacji: Pisałem sobie na czacie premium z wariatami i nagle dostaję mute na 12h z powodem "BK". Chciałbym się dowiedzieć, która/które wiadomości źle zinterpretowałeś, i za które zostałem ukarany. Tak swoją drogą, chłop za "G> kacpeox: kurwa nie dostalem sie" dostał 3 godziny mute, a ja za nienapisanie żadnego przekleństwa, dostałem 12h. 

Niezmiernie dziwi mnie to, że porównujesz pojedynczy wulgaryzm napisany przez gracza do licznych wiadomości pisanych przez Ciebie typu "ubijania jaj łapami" czy też "smażenia dzieci". Nie powołuj się na nadinterpretację z mojej strony, ponieważ patrząc po twoich wcześniejszych wiadomościach typu "analnych lubrykantów", "pędzlowania kapelusza po same kule", czy też innych tekstach o "skwierczących dzieciach na patelni" jedynie utwierdzają w przekonaniu, że coś jest z Tobą nie tak i próbujesz wmawiać nadinterpretację. Przemyśl swoje zachowania i dopiero wyciągaj wnioski 😉

Cytat

Niezmiernie dziwi mnie to, że porównujesz pojedynczy wulgaryzm napisany przez gracza do licznych wiadomości pisanych przez Ciebie typu "ubijania jaj łapami" czy też "smażenia dzieci"

Wydaję mi się, że wulgaryzm jest poważniejszy niż niehigieniczne roztrzepywania jajek rękami, bądź smażenie dzieci na złoty kolor. 

Cytat

Nie powołuj się na nadinterpretację z mojej strony, ponieważ patrząc po twoich wcześniejszych wiadomościach typu "analnych lubrykantów", "pędzlowania kapelusza po same kule"

Nie powiązuj swojej aseksualności z moimi wypowiedziami. Nie uważam, że analny lubrykant to coś, czego trzeba się wstydzić, może po prostu nie doznałeś tego zaszczytu. A pędzlowanie kapelusza to oczywista wypowiedź na temat zmiany koloru nakrycia głowy, kule wdały się przez przypadek.

ale od siebie mogę dodać, że jesteś dobry muzyk i przychodzę z pytaniem, czy zagrasz na flecie? (tylko tego nie znadinterpretuj :D)

Zgodnie z regulaminem serwera:

Cytat

§3 Regulamin komunikacji

1. Gracz powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością serwera.

W związku z tym niestety, ale takie wiadomości nie są akceptowalne. 

Dodatkowo przypominam o regulaminie działu: 

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.