Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z TheHaxowy.

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

5XpYxj0.png

naTqDnE.png

Witajcie, Ja jestem Journalist @xHamster z Redakcji Prasowej. Po minionych wakacjach wracam do Was z nowym materiałem. Jest to wywiad z serwerowym mapperem @TheHaxowy, który postanowił powiedzieć o sobie parę słów. Nie przedłużając - zapraszam do lektury. 

Gzqqb1L.png

X - @xHamster | T - @TheHaxowy

X: Witam, jestem Journalist xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś może udzielić mi wywiadu dla naszej prasy?
T: Cześć, pewnie.

X: Przedstaw się na początku naszym czytelnikom.
T: Więc tak, mam na imię Kacper i mam 20 lat. Pochodzę z Torunia i tu też mieszkam do tej pory. Na co dzień pracuje w firmie produkcyjnej różnej wielkości zbiorniki, są przeznaczone w szczególności do wody, jedne z największych mogą pomieścić nawet 25 tysięcy litrów. Poza moją pracą interesuje się sportem, grami komputerowymi oraz motoryzacją.

X: Możesz opisać, na czym polega twoja praca przy tych zbiornikach?
T: Głównie zajmuje się ich składaniem, różne podłączenia, z zaworami czy też bez ocieplanie ich. Czasem też sprawdzam, czy nie ma żadnych błędów, pakuje je i zabezpieczam do wysyłki w Europę.

X: Skąd zamiłowanie do sportu i czy jest to jakaś specjalna dyscyplina sportowa, czy jest ogólna "zajawka"?
T: Zamiłowanie wzięło się od dziecka, głównie piłką nożną i bieganiem. Byłem w klasie sportowej w 4-6 i 1-3 w gimnazjum. W 2015 zdobyliśmy z kolegami mistrzostwo województwa w sztafecie.

1vVBBJ5.png

X: Jak trafiłeś na grę Multi Theft Auto?
T: Sytuacja wygląda tak, że byłem u mojego dawnego kolegi z podstawówki w domu i właśnie grał w MTA. Zapytał się mnie czy nie chce mu pojeździć na "TAXI", zgodziłem się, lecz nie wiedziałem o co, w tym tak naprawdę chodzi. Wtedy nie wiedziałem, że będzie to moja, ulubiona gra. Po tamtym dniu z miesiąc, dwa nic nie wspominaliśmy o tej gierce, a i ja sam o niej zapomniałem. Potem trafiłem na odcinek jakiegoś youtubera, właśnie z tej gry. Po tym czasie coraz bardziej mi się to podobało, oglądałem i oglądałem odcinki przeróżnych twórców, aż w końcu postanowiłem sam to pobrać i zagrać, od tego momentu minęło już 9 lat.

X: Jak wyglądała twoja kariera na tej platformie?
T: Zacząłem na upadłym serwerze PyLife, lecz tam zagrałem z 3/4 godziny, potem przeszedłem na Emergency Stories, tam sobie działałem dobre kilka lat, następnie przegrałem 500h na konkurencyjnym serwerze, lecz coraz bardziej zniechęcał mnie ten serwer do siebie, dzięki znajomym przeszedłem właśnie tutaj, na ProjectRPG.

X: Zostańmy przy serwerze ProjectRPG. Aktualnie przegrałeś na nim ponad 450 godzin. Co osiągnąłeś już na serwerze przez ten czas?
T: Jeśli chodzi o to, co osiągnąłem to blisko milion majątku, w tym Sultana z dużą ilością tuningu, nie skupiam się bardzo na tym całym majątku, gram dla zabawy. Czasy, gdy zależało mi na tym ile mam pieniędzy bądź jakie auto, minęły.

X: Pełnisz funkcję mappera. W jaki sposób objąłeś tę funkcję oraz co należy do twoich obowiązków?
T: Funkcję Mappera objąłem poprzez rekrutację na forum, napisałem podanie, pokazałem moje prace, spodobały się one zarządowi i oto tak zostałem przyjęty. Jeśli chodzi o moje obowiązki na tej posadzie, są to wykonywanie/modyfikowanie interiorów i exteriorów.

X: Czy możesz pokazać nam jakieś swoje prace oraz zdradzić, czy coś nowego planujecie wgrać na serwer?
T: Moje prace można ujrzeć pod linkiem https://www.behance.net/thehaxowy, a co do tego, czy mogę coś zdradzić, powiem tak, warto poczekać spokojnie.

X: Nie ma cię aktualnie w żadnej frakcji. Czy byłeś może w jakiejś oraz, czy chciałbyś dołączyć w niedalekiej przyszłości do jakiejś służby?
T: Na ProjectRPG nie byłem w żadnej frakcji, miałem plan iść do SAPD, lecz zrezygnowałem przez życie prywatne, nie chcę się pchać i zajmować komuś miejsca, gdy nie wiem, czy zostanę, czy odejdę.

BXxOHQ7.png

X: Myślę, że nie będę długo zadawać tego pytania i zapytam o biznes w tej samej postaci co wcześniej. Czyli czy byłeś i czy chciałbyś dołączyć do jakiegoś?
T: Nie byłem w żadnym biznesie i jak na razie nie planuje, lecz nie wykluczam zmiany nastawienia za jakiś czas.

X: Jesteś w organizacji The Always. Dlaczego akurat wybrałeś ją? Opowiedz coś o tej organizacji.
T: Byłem już kiedyś w tej organizacji na początkach gry na Projekcie, zdecydowałem się dołączyć ponownie z sentymentu, który darzę do The Always, pomimo tego, że za pierwszym razem nie zasiliłem ich na długo. Atmosfera w organizacji jest całkiem zacna, aktywni członkowie, pomocni, otwarci do wspólnej gry, jak i rozmów. Aby do nas dołączyć, wystarczy posiadać 500 reputacji oraz komunikator discord. Zachęcam do przeczytania tematu Rekrutacji na forum.

X: Oczywiście zapraszam do zapoznania się z ww. informacjami głębiej. Czy poza MTA jest jeszcze jakaś gra, w którą pogrywasz samemu bądź ze znajomymi?
T: Poza MTA gram w CS:GO i Valoranta.

X: Na koniec wywiadu moi rozmówcy mają możliwość pozdrowienia, kogo tylko chcą. Czy chciałbyś skorzystać z tej możliwości?
T: Tak, pozdrawiam całą organizacje The Always oraz moich ziomków z reala @baartusss, @Kocinksen.

X: Oczywiście dołączam się do pozdrowień, a tobie dziękuję za udzielony mi wywiad. Powodzenia w życiu realnym, jak i serwerowym życzę.
T: Również dziękuję za spędzony miło czas.

8eybfgF.png

xhamster.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngele.png.8ad2359bee028b9935fd963ed89473a5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.