Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MarekOdrzutowiec

MLLC*OKRUCA

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 63564
Login: filip12345
Nick oskarżonego: MarekOdrzutowiec
Powód skargi: Fake/offki
Data zdarzenia: 09.09.2023
Dowody: Logi
Opis sytuacji: A więc gracz o nicku MarekOdrzutowiec zaoferowal mi wymiane za picadora ft  na W z lekkimi brakami oraz cfi v5 powiedział ze ma offerty 900k od puffy i 1.1kk w wymianie od ProchuPK lecz ProchuPK nie daje takiej offerty a puffy nie ma na serweze ządam o odmiane  ,Pozdrawiam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [204] MarekOdrzutowiec: Informuje o Skardze

Witam serdecznie niestety widze ze musze odpisywac bo tutaj gracz który posiada szare komórki nie ogarnia co to znaczy miec oferty. Zgadzam sie z tym ze posiadalem oferty od Puffy oraz ProchuPK (zapewne sie odwołają pod skargą) byly one realne a to ze np oni wycofali swoja oferte lub zmienili ją to juz nie jest moja wina tylko tego mozliwe ze mieli inne wydatki/plany i im sie odechcialo tego pojazdu miec.

P.S Drogi KOMORNIKKK doinformuj sie co to znaczy oferta i pozniej pisz skargi oraz naucz sie uzywac poprawnego wzoru na forum 😛

Hej! Przyszła pora na to abym to ja się trochę wypowiedział. Dnia 8 września, gracz MarekOdrzutowiec dostał ode mnie ofertę akurat w wymianie, ofertę w której była wspomniana wymiana o wartości 1.1kk lecz do wymiany nie doszło ponieważ, rozmyślałem się a to dlatego że w planach była wymiana z innym graczem za inny pojazd myślę że mam do tego prawo 😛. Wracając do mojej oferty, nie mam pojęcia dlaczego stwierdzasz że tej oferty nie było skoro nie wiesz nic na temat konwersacji pomiędzy mną, a graczem MarekOdrzutowiec gdzie o tym pisaliśmy. Reasumując wszystkie aspekty, dochodzę do senda mojej wypowiedzi gdzie chciałbym powtórzyć to że 𝙤𝙛𝙚𝙧𝙩𝙖 1.1𝙠𝙠 𝙬 𝙬𝙮𝙢𝙞𝙖𝙣𝙞𝙚 𝙯𝙤𝙨𝙩𝙖ł𝙖 𝙯𝙖𝙥𝙧𝙤𝙥𝙤𝙣𝙤𝙬𝙖𝙣𝙖 𝙥𝙧𝙯𝙚𝙯𝙚 𝙢𝙣𝙞𝙚. Myślę że to byłoby na tyle z mojej strony, a ty graczu KOMORNIKKK nie zmyślaj czasami swoich bezsensownych teorii gdy nie wiesz jak do końca było oraz nic o tym co i jak oferowałem gdzie to jest moją indywidualną sprawą, dlatego więc nie siej kłamstwa, bo kłamstwo ma krótkie nogi 😏 Pozdrawiam cieplutko jak i również życzę kolorowych snów! 😄 

W logach widać potwierdzenie rozmów oraz ofert dot. w.w pojazdu ze strony oskarżonego, oraz powołanych graczy przez oskarżyciela. Potwierdza się otrzymanie ofert/wycen na kwoty w wysokości 900k, 1kk oraz 1,1kk której składnikami były: gotówka serwerowa oraz pojazdy o wartościach zbliżonych do wcześniej wymienionych kwot. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.