Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wejperson

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EndriuK
Nick oskarżonego: Wejperson 
Powód skargi: Bezsensowna kara, na siłę
Data zdarzenia: 08.09.2023 
Dowody: image.thumb.png.b3f7d9abebe0a286b99b14cea1953502.png
Opis sytuacji: Więc od początku, jechałem sobie spokojnie na swoją bazę w sf i zobaczyłem, że Administratorka Toya organizuje event z ilością 30 miejsc  bez zastanowienia zatrzymałem się na lewym pasie autostrady w lv i się tam tepnąłem. Jak dla mnie jest to kara nadana na siłe. Supporter był na służbie sapd , mógł zawiadomić frakcje sara, bądź wytepać, czy odstawić pojazd 2 metry obok. I nie chodzi w tej skarge o to prawo jazdy, tylko o to, że nadajecie bezsensowne kary, które psują nam rozgrywkę np. dojście do jakiejkolwiek frakcji itd

Witam.

1 godzinę temu, EndriuK napisał:

bez zastanowienia zatrzymałem się na lewym pasie autostrady w lv i się tam tepnąłem

Nie był to lewy pas autostrady tylko centralnie środek drogi The Strip (na linii gdzie droga łączy się na dwa pasy), poza tym nie jest to odpowiednie miejsce na parkowanie swojego pojazdu. Było to zaraz obok "zjazdu" gdzie auto było zasłonięte przez żywopłot i ktoś mógł w niego uderzyć uszkadzając swój pojazd.

2 godziny temu, EndriuK napisał:

bądź wytepać, czy odstawić pojazd 2 metry obok.

Skoro ja mogłem wytepać auto obok to nie mogłeś go zaparkować 2 metry obok? 

Nie chodzi tutaj o to, że musiałem nadać tą karę bo mi się podobało, gracze po drodze szybkiego ruchu jak sama nazwa mówi jadą szybko i auto może im się zrenderować później przez co mogą się rozbić.  Dodam, że jakiś czas temu też były nadawane kary za dokładnie to samo co zrobiłeś ty. Jeżeli chciałeś wyjaśnić tę karę mogłeś napisać apelację a napisałbym ci to samo co tutaj.

To tyle ode mnie.

Faktycznie jest tam takich ruch, ze w godzinę mógłbym zliczyć na palcach , ile tam ludzi przejedzie, przecież to jest jak garcia w godzinach szczytu. Odnosząc się do tego ,co napisałeś, a dokładnie do tego „gdzie auto było zasłonięte przez żywopłot i ktoś mógł w niego uderzyć uszkadzając swój pojazd", jestem w stanie twierdzić, że jesteś pod wpływem upojenia, albo nie wiesz co piszesz.

Skoro sam twierdzisz, że nie był to lewy pas autostrady tylko centralnie środek drogi The Strip (na linii gdzie droga łączy się na dwa pasy). To, co ma do tego żywopłot, który oddziela ruch lewo stronmy od prawego ? Rozumiem, że tam jeździ się w poprzech drogi, nie we wzdłuż ok ....

image.png.60b238725e589121e7bccbd6d583e4c4.png

O tym, że na tym pasie drogowym można startować samolotem Nevada, bo jest tam tyle miejsca, nie wspomnę. 

Chciałbym tu tylko dodać, osoby, które celowo stają na ręcznym przy przecho sf, aby ludzie sobie skakali dostają warny z treścią o odjazd.

Administracja : Kara to ostateczność 😄 

Prawda jest taka, że pewnie jechałeś swoim pięknym radiowozem i pewnie zaliczałeś dzwona z tym owym przepięknym pojazdem i się spłakałeś, bo posiadając 3k godzin pierwszy raz spotykam się z taką karą, których zbyt mało nie mam, dobranoc:3

Zdjęcie lokalizacji które wysłałeś nie pokrywa się z tym gdzie znajdował się pojazd. Najwyraźniej nie wiesz gdzie jest The Strip.
 \/
https://imgur.com/a/pD92TqW

26 minut temu, EndriuK napisał:

Chciałbym tu tylko dodać, osoby, które celowo stają na ręcznym przy przecho sf, aby ludzie sobie skakali dostają warny z treścią o odjazd.

Również nadawane są kary za takie coś 🙂

Oczywiście , że zaznaczyłem moje auto tam gdzie stało, podałeś to samą ulice bratku, tylko podniosłeś sobie auto do góry, prawie do rozgałęzienia dróg. Problem jest w tym, ze one stało tak, tylko o wiele niżej 😛 

Rozumiem, że są nadawane , tylko nie wiem  po co wymyślasz jakieś żywopłoty , tam się  jeździ góra dół, nie lewo prawo 🙂  

tak na przyszłość dla ciebie, jak duża jest ta ulica , bo nie mam zamiaru więcej tutaj pisać , skoro podstawiasz sobie auto wyżej, na swoją korzyść 😛 

image.png.f5bf5d1758d37efeded2890932712abb.png

Zresztą co ma piernik do wiatraka, wcale nie zablokowałem tej drogi, jest na tyle szeroka, że tam 20 aut dostawić i by chłop przejechał , spadłbym z derbów, to bym zabrał (auto stało prawie na wyjeździe na ulice, gdzie jest rondo w lv, więc tam raczej trzeba zwolnić, więc nikt kto by patrzył na monitor w niego nie wjechał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.