Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Granice posiadłości

MarekPrzelot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nabyłem całe osiedle mapowane LV Whitewood Estates. Problem polega na tym, iż narazie nie mogę parkować na całym osiedlu, ponieważ nie ma zasady osiedla i SARA legalnie mogłaby odholować pojazdy. Do kogo miałbym się zgłosić z wprowadzeniem zmiany? Wiem, że kiedyś zajmował się tym Emciok.

Domki id 406-415.

Właśnie mieliśmy postawione Sentinele i wzięli, bo ktoś napisał zgłoszenie, że niby na prywatnej xD gdzie wszystkie domki już na ten moment były moje. Osiedle na Creek miałem podobną akcję, pisana skarga była i odrzucona, ponieważ oficjalnie granice były inne. Ewentualnie sprawdzę, postawię senty jak ostatnio i jeżeli zostaną odholowane napiszę skargę i wtedy poznam werdykt.

Pojazdy muszą znajdować się w granicy działek. Nie możesz stawiać pojazdów np. na drodze ( jeżeli nie jest wpisana w granicę działki ). Wtedy pojazd nie stoi na żadnej posesji i może zostać uznany jako porzucony/stojący poprostu na drodze.

21 godzin temu, teez. napisał:

Pojazdy muszą znajdować się w granicy działek. Nie możesz stawiać pojazdów np. na drodze ( jeżeli nie jest wpisana w granicę działki ). Wtedy pojazd nie stoi na żadnej posesji i może zostać uznany jako porzucony/stojący poprostu na drodze.

Więc do kogo zgłosić aby została przypisana zasada osiedla? Miałem kiedyś taki problem na Creek i zgłaszałem Emciokowi, nie wiem czy nadal jemu czy komuś innemu.

W dniu 9.09.2023 o 14:32, MarekPrzelot napisał:

Więc do kogo zgłosić aby została przypisana zasada osiedla? Miałem kiedyś taki problem na Creek i zgłaszałem Emciokowi, nie wiem czy nadal jemu czy komuś innemu.

Przyglądałem się od ponad 4 dni tej sprawie od czasu od kiedy wątek powstał. I szukałem teraz przez parę minut przez ten czas podobnego wątku co się wypowiadałem. I na pewno to jest to samo co tu:

Od tego typu spraw jest Centrum Zarządzania Frakcjami (CZF), bądź RCON'i. Ale głównie oni. Czyli CZF.

Mam nadzieję, że ostro pomogłem dopełnić Twoją sprawę @MarekPrzelot. Pozdrawiam.

4 godziny temu, SprytsBeng napisał:

Przyglądałem się od ponad 4 dni tej sprawie od czasu od kiedy wątek powstał. I szukałem teraz przez parę minut przez ten czas podobnego wątku co się wypowiadałem. I na pewno to jest to samo co tu:

Od tego typu spraw jest Centrum Zarządzania Frakcjami (CZF), bądź RCON'i. Ale głównie oni. Czyli CZF.

Mam nadzieję, że ostro pomogłem dopełnić Twoją sprawę @MarekPrzelot. Pozdrawiam.

Konkretniej do Klocka czy w którymś dziale? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.