Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika Guliwer oskarżony przez nikolaus

nikolaus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Guliwer
Data zdarzenia: Dziś o 21:34
Opis zdarzenia: To tak. Pojechałem z kolegą na giełdę do 200k bo chciał, żebym doradził mu jakiś zakup auta. Ledwo co zdążyliśmy na szybko zaparkować na giełdzie na chodniku na samym boku z ręcznym nikomu nie przeszkadzał i nagle kolega pisze do mnie, że laweta auto zabiera. Auto nawet 2 minut nie stało. Czekam na odpowiedź pracownika. Czekam na powrót pieniędzy za PP.
Dowody: https://imgur.com/cqKq3aM film kiedy zabierał auto.

mta-screen_2023-09-06_21-37-20.thumb.png.01e403409477272a99e2a2f10a006887.png

Po pierwsze od kiedy giełda upoważnia cię do wjechania i zaparkowania na niej jeżeli są wyznaczone przed terenem handlu miejsca parkingowe do których gracze mają obowiązek się dostosować. Po drugie wjeżdżając na teren giełdy masz prawo do wystawienia w celu sprzedaży lecz nie po to aby sobie parkować gdzie się chce gdyż nie chce ci się opłacać paru dolarów za bilet parkingowy. Każdy członek frakcji wie o tym i możesz się ich spytać czy pojazdy powinno się parkować na giełdzie jeżeli się chce sprawdzić ceny pojazdów czy na wyznaczonej strefie parkingowej, która znajduje się przed wjazdem. Z tego co się  dowiedziałem sam jesteś pracownikiem frakcji SARA i powinieneś dobrze wiedzieć iż pojazdy pozostawione bez opieki na terenie giełdy trafiają na parking policyjny. Gdybyś pomyślał i wydał te parę $ miał byś pojazd nadal na parkingu tego nie zrobiłeś wolałeś wjechać na własną odpowiedzialność na  teren giełdy i pozostawić pojazd co związało się tym iż pojazd został odholowany na parking policyjny.

Jeżeli nie wiesz gdzie możesz parkować- pozostawiać pojazd podsyłam ci SS

Spoiler

sJlX86w.thumb.jpg.f2cc98e4ba7e521d82e4aabbfc5b4055.jpg

Twoim obowiąkiem jest bycie jak to przy pojezdzie ja nie mam obowiazku bigac po gieldzie i szukac wlasciela, pojazd bez kierowcy informuje nas o tym iz zostaje odholowany, Podczas przybyciu na gielde i byciu przez chwile przy pojezdzie nie bylo nainteresowania z twojej strony ani nikogo innego ze pojazd ma zostac bo jest np zaraz zabierany

Wszystko zostało wyjaśnione powyżej przez pracownika. Jeśli masz ochotę by popatrzeć na giełdzie, to lepiej zaparkować na parkingu niż tracić niepotrzebnie pieniądze z własnej winy. Poza tym na nagraniu nie widzę twojej osoby jakby stała bezpośrednio przy swoim pojeździe czy nawet w nim przesiadywała. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.