Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na monar

Jamnik

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3113

Login: Jamnik

Nick oskarżonego: @monar.

Powód skargi: scam

Data zdarzenia: <Tutaj podaj datę zdarzenia sytuacji>  sobota bodajże

Dokładna godzina itp będzie w logach nasza tranzakcja

Dowody:  nie potrzebne, wszystko jest na forum + w logach

Opis sytuacji: stałem na giełdzie, i oglądałem pojazdy. Gracz Monar mnie pisał i pytał czy chce sprzedać flasha, ja świeżo co wróciłem po przerwie do gry co mu pisałem. Pytał się na ile go wyceniam. Ja mu powiedziałem że nie wiem nie warty, oraz przed przerwą miałem 650k offke jakieś 3miesiace temu może, gracz wycenił mój pojazd bodajże na 700k. Chciał się wymienić ze mną mojego flasha za swoje eleggy, wycenił go na 700k i mówił że muszę dopłacić więc dałem mu perka 1k id oraz manane 1k id. Wycenił te ona pojazdy po 100k a manane za 80k. Po naszej wymianie po kilku dniach zauważyłem iż podany gracz wystawił auta na licytację, manane wystawil za dwukrotność tej ceny a za flasha jest offka 820k z tego co widziałem + zdemontował parę rzeczy z tego co widziałem w tym pojeździe.

Dowód na poinformowanie gracza o ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze> jest w logach na serwerze, Też go oznaczyłem w skardze.

Zapytałem się Ciebie ile liczysz flasha. Odpowiedziałeś, że miałeś kiedyś ofke bodajże 650K, ale nie sprzedałeś. Także wtedy się zapytałem, ile go liczymy i odpowiedziałeś, że jakoś podobnie i koniec z końców policzyliśmy go za 700K. Po kupnie wsadziłem do niego lampy oraz gwint, także nie wiem, dlaczego stwierdzasz, ze coś zdemontowałem, najwidoczniej karta pamięci w głowie Ci się skończyła. Wystawiłem go na forum, aby sprawdzić ile jest wart, największa ofka wynosiła 780K w kasie. Jeśli chodzi o manane nie wiem, czy wiesz, ale słowo licytacja zaczyna się na literę ''L'', a wystawiałem auta, jako sprzedam bądź wymienię, cena w ogłoszeniu ''300K'' była, aby nie zdjęli mi posta, a po cenie było napisane ''OFFKI'', także nie wiem co w tym nie jest jasne. Po postem z manana najlepsza oferta wynosiła 100K, a ja wyceniałem ją na 80K, ponieważ była w dieslu, także o dużo się nie pomyliłem. Kloca sprzedałem bodajże za 115K, czyli łącznie po cenie której oferowali mi gracze za wszystkie pojazdy wynosi 1KK. Nie wiem za ile sprzedałeś elegy, z tego co mi pisałeś, że ktoś CI wycenił na 800K, czyli pewnie za tyle sprzedałeś.  Gracz który posiada tą elke, którą dostałeś w trade wystawił na forum i miał ofke 950K, a w gierce 1,2KK. Także polecam otworzyć starą książkę z matematyki z podstawówki i nauczyć się podstaw liczenia i wtedy osądzać ludzi o oszustwo. Jak coś jest nie jasne sprawdźcie sobie w logach, a z mojej strony to prawie wszystko. 

image.png.deabe0dcf482e12bd7df110f47226254.png Tak to możesz sobie gadać do kogoś z bliskiej rodziny, a nie do mnie Jamniczku.

Link do elegy----- 

Do flasha 

Do manany 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.