Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Leszek*nt

Amiegos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ShrexBox
Nick oskarżonego: Leszek*nt
Powód skargi: zabranie moich pojazdów z mojej posiadłości
Data zdarzenia: w okolicach 2023-09-03 02:17:05
Dowody: dowód1 dowód2dowód3 granica
Opis sytuacji: otóż moje pojazdy o vuid 39363, 39387, 39471, 39510, 39547 zostały zabrane bez żadnej przyczyny samochody stały na granicy posiadłości nie wystawały pojazdy stały mniejwięcej jak na screnshocie nr1, koła nie wystawały na chodnik przypadku screenshota 2,3 nie blokowały drogi ani nic słuzyły nam jako brama ponieważ nowi gracze mylą z darmowym parkingiem jest to irytujące że jakieś samochody obce są na mojej posesji dlatego służyły jako brama co nie została jeszcze ukończona a pokazywała że to czyjaś posesja a nie posiadam zwykłego płotu ani szlabanów

bez sensu jakoś wiele baz tak ma i nic z tym nie zrobiono albo przynajmiej można by było jakoś oznaczyć ten teren aby nie wyglądał jak darmowy parking chyba że jest możliwość ustawienia tam płotu albo jakiejś siatki też skoro gracz kupił posesje to powinien se robić na niej co chce a nie że mi nagle znikają auta mogłeś je przestawić a teraz muszę jeździć 5 razy pod przecho i z powrotem pod baze wiesz ile to pieniędzy na paliwo? 

W dniu 5.09.2023 o 19:55, Amiegos napisał:

gracz kupił posesje to powinien se robić na niej co chce

No niestety tak to nie działa. Zgodnie z regulaminem istotne dla nas jest dobro ogółu graczy. Jeżeli jakieś czynności mogą powodować osłabienie jakości rozgrywki innych osób to musimy temu przeciwdziałać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.