Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na ElwuDzik

kolejarzXD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 73846

Login: YeSoP

Nick oskarżonego: @ElwuDziK

Powód skargi: Złamanie regulaminu pożyczki

Data zdarzenia: 4.09.2023  

Dowody: logi na to, że spłacił mi mniejszą kwotę niż miał

Opis sytuacji: Gracz @ElwuDziKpożyczył ode mnie 150,000$ z oprocentowaniem 20% miał czas na spłatę do 14.09.2023 

Napisałem mu na pv czy odda mi pieniądze gdy sprzeda auta bo wcześniej o tym informował. A on nagle mi oddał 150.000$ i powiedział że nie będzie oddawał zaległych 30,000$ 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @ElwuDziKskarga

Gracz po 3h mi pisze na forum bym auto sprzedal i po sprzedazy oddal kase co mialem miec 10 dni na splate wiec pomyslalem ze potrzebuje napisalem ze jesli tak to juz wchodze i mu oddam kase ktorą pozyczylem wiec tak zrobilem wszedlem przez bank mu oddalem skad moglem wiedziec ze pisze ottak  ze faktycznie nie potrzebuje pierwszy raz mialem sytuacje by ktos po 3-4h mi pisalal o zwrocie to trzeba tez wziac pod uwage ze nie myslalem ze pisze bezsensownie o tej splacie po prostu 

nie napisałem bys sprzedał ani nie napisałem bys oddał. Napisałem wprost ,, czy jeżeli sprzedaż auto to oddasz odrazu hajs '' bo coś wspominałes jak sprzedaz auto to ze oddasz. Nie napisałem wprost zebys sprzedał auto i oddał hajs bo mam ss wiec po co te kłamstwa ze kazałem ci sprzedac i oddac hajs kazałm. Nie kłam proszę1787694489_Zrzutekranu(2164).png.646002835c5eeb6d3c49deb6f9169e76.png

Nie wmawiaj kłamstw że kazałem ci sprzedać i oddać. To było tylko pytanie.

a co to jest po 3 h pisac o tym powiedzialem ci w grze ze jak bym mial problem ze splata sprzedaam yankee lub prevka i nie gadaj glupot a ty mi po 3 h piszesz czy sprzedam auto 

a nawet mial bym ci oddac czas mam do 14.09 23.59.59 wiec skraga w tym miejscu nie powinna sie znalezc tyle w temacie 

Po 1 nie kazałem oddawać.

Po 2 tylko zapytałem czy sprzedajezsz Yanke.

Po 3 zgadzałeś się na oddanie 180k.

Po 4 nawet gdybym chciał hajs wcześniej to i tak nie musisz oddawać, bo masz czas do 14.09.2023.

Po 5 lepiej oddaj wcześniej niż to przedłużać to lepiej dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.