Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Widzisz._.mnie

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 48895
Login: xD3xy_
Nick oskarżonego:  @widzisz._.mnie
Powód skargi: Wyzywanie administracji serwera 
Data zdarzenia:  Wczoraj godzina 16:38 na discordzie
Dowody: 
Opis sytuacji: Screen jest kolegi @Bialy.gg a jako iz nie miał czasu na napisanie skargi to ja napisze za niego 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Screenshot_20230904-111506_Chrome.jpg

IMG_20230904_095044.jpg

Punkt 1.  Nie zostałem poinformowany o skardze ani przez ciebie ani przez twego kolege pomimo tego że posiadacie mnie w znajomych na dc (o skardze dowiedziałem się dopiero teraz gdy otrzymałem ping)

punkt 2. te wiadomości nie odbywają się na dc prpg ani na żadnym serwerze discord który jest mniej lub więcej powiązany z prpg, więc co ta skarga wnosi? XDD

usuń skargę i się nie pogrążaj 

Screenshot_2023-09-04-12-13-52-235_com.discord.jpg

Screenshot_2023-09-04-12-13-27-737_com.discord.jpg

Nie obchodzi nas to co o nas myśli lub jak nazywa nas twój kolega, skarga nie jest bezpośrednio powiązana z serwerem. Jedyne o czym świadczy ta skarga, to o braku kultury u obu z Was, w związku z tym skarga zostaje zamknięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.