Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Emciok

Kamcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamcio.
Nick oskarżonego: Emciok
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary
Data zdarzenia: 03.09.2023 13:55
Dowody:  

Spoiler

image.png.9b3cc0f5b47993d7e8e6e068f37bd8ad.pngimage.png.ba147975b5e24732451583718a006472.png

Opis sytuacji: Prawda jest taka, że lider organizacji Fame At Gloria zrobił mapkę tablic, inni gracze stracili swój czas szukając ich. Najwidoczniej gracz z nickiem Emciok za bardzo bierze grę do swojej głowy bo chciałem dołączyć do ww. organizacji celem zdobycia tablic, po zapytaniu na czacie czy doda ktoś do org, gracz z nickiem Emciok uznał to za prowokacje. Ja w tutaj, żadnej prowokacji nie widzę. Pragnę dodać jeszcze, że spytałem około trzykrotnie na czacie /g, swoje pytanie kierowałem do Szakala, czy sellnie mi mapkę, ponieważ bardzo zależało mi na zebraniu tablic, ale gracz unikał odpowiedzi na moje pytanie. Pozdrawiam Cię Emciok, życzę miłej niedzieli i spokojnego roku szkolnego, niech Ci się wiedzie. Pozdrawiam Ciebie i całą administrację, która nie raczyła odpowiadać na raporty odnośnie zbugowanych tablic, a w potem wielki żal, że nikt nie zgłaszał, jak po napisaniu raporta o zbugowanej tablicy czekało się ponad 30 minut po czym zostawał on odrzucony. W szczególności pragnę pozdrowić wspaniałą kobiętę jaką jest Zebra.

Tubas, Emciok, Szakal, Klocek, Graves, LastoAkaRudy pierwsze osoby, które znalazły tablice, wszystkie z Fame i 3 osoby z administracji, może droga administracjo RCON warto się przyjrzeć temu jak oni "szukali" tych tablic ? 😄 Czy dalej będziemy płakać i mieć pretensje, że nikt nie zgłosił zbugowanej tablic.

Żadna mapka tablic, nie została stworzona, oczerniałeś organizację, prowokowałeś ją, więc zgodnie z regulaminem mam prawo nadać Ci karę wyciszenia,

w dodatku próby kupna mapki ( nie ważne czy żartem czy nie ) po otrzymaniu ostrzeżenia, można otrzymać bana.

Zatem kara nadana została jak najbardziej poprawnie, od apelacji jest dział apelacji do którego Cię zapraszam jeżeli tylko chcesz od niej apelować.

4 minuty temu, Emciok napisał:

Żadna mapka tablic, nie została stworzona, oczerniałeś organizację, prowokowałeś ją, więc zgodnie z regulaminem mam prawo nadać Ci karę wyciszenia,

w dodatku próby kupna mapki ( nie ważne czy żartem czy nie ) po otrzymaniu ostrzeżenia, można otrzymać bana.

Zatem kara nadana została jak najbardziej poprawnie, od apelacji jest dział apelacji do którego Cię zapraszam jeżeli tylko chcesz od niej apelować.

1. Gdzie została oczerniona organizacja ? Gdzie została sprowokowana ? Bo chciałem dołączyć ?

2. Wskaż mi w którym momencie nadałeś mi ostrzeżenie. Nie strasz mnie banem bo od straszenia to są duchy 😄

Teraz, Kamcio. napisał:

1. Gdzie została oczerniona organizacja ? Gdzie została sprowokowana ? Bo chciałem dołączyć ?

2. Wskaż mi w którym momencie nadałeś mi ostrzeżenie.

Prowokowałeś samym sugerowaniem że organizacja daje mapkę za free, która jest nieregulaminowa, piszesz jakieś pomówienia na nasz temat itp.

Cytat

Kamcio.   kupie mapke ktoś coś z glorii ?

Kamcio.   szakal sellasz mapke ? innym opyliłeś też chce

Kamcio.   chłopaki mówili że nawet tanio wyceniłes

Kamcio.   Szakal sell mapka ?

Kamcio.   chłop na adminie pierwszy znalazł i mapke zrobił dla organizacji XD

Kamcio.   a rcon się spłakała bo jej prawde ludzie powiedzieli

Kamcio.   XD

Kamcio.   doda ktoś do org ? najlepiej do fame of gloria bo mapka tablic za free

W tym momencie nawet uważam że 12h to za mało jak to wszystko poczytałem, no mniejsza już.

2. A dostałeś bana? Tu bardziej mi chodzi o to, że to ostrzeżenie dostałeś właśnie ode mnie powyżej, żebyś takich głupot nie pisał bo możesz dostać bana

19 minut temu, Emciok napisał:

Prowokowałeś samym sugerowaniem że organizacja daje mapkę za free, która jest nieregulaminowa, piszesz jakieś pomówienia na nasz temat itp.

W tym momencie nawet uważam że 12h to za mało jak to wszystko poczytałem, no mniejsza już.

2. A dostałeś bana? Tu bardziej mi chodzi o to, że to ostrzeżenie dostałeś właśnie ode mnie powyżej, żebyś takich głupot nie pisał bo możesz dostać bana

Zbanuj połowe serwera w szczególności graczy, którzy swój czas poświęcali na szukanie i uważają tak samo jak ja, oczerniają Was przecież bo uważają, że macie mapke XD

Edit:

Czemu nie zgłosiliście buga z tablicą do administracji RCON ? Tylko po 30 minutach odrzuciliście reporta ? 

Edit2:

A potem Zebra płacze do ludzi, że bugów nie zgłaszają, jak administracja sama leje na to i nie zgłosiła tego im, pomimo, że gracze pisali reporty to nikt nie raczył siętym tematem zająć XD Tak dalej chłopaki, jesteście gut gut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.