Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

Xigzet

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Xigzet
Nick oskarżonego: Mixsu

Powód skargi: Przesuwanie gracza podczas bycia AFK.
Data zdarzenia: 01.09.2023
Dowody: nie mam bo byłem afk
Opis sytuacji: Byłem w pracy kosiarek i chciałem wyjść z psem na dwór więc odstawiłem kosiarkę i wszedłem na dach (nadal byłem w pracy) i poszedłem się ubrać i psa żeby z nim wyjść na spacer. Wracam żeby się ruszyć żeby system AFK mnie nie wyrzucił z serwera i widzę że stoję w innym miejscu. Napisałem reporta i Mixsu przyznał się że to on mnie przesunął. Moim zdaniem nie powinien mnie przesuwać bo od tego jest system AFK, a nie admministracja.

Witam,

Jest mnóstwo sytuacji, kiedy ktoś idzie afk podczas pracy, szczególnie na HH. Racja, od wyrzucania graczy za afk jest system anty-afk, gracze dostają taką odpowiedź, aczkolwiek w momencie kiedy mają jakikolwiek udział w pracy, w tym przypadku siedzenie na kosiarce. Twoja sytuacja jest o tyle inna, że poszedłeś sobie 30 metrów dalej, stanąłeś na dachu a kosiarka była blokowana, dlatego przesunąłem Cię dalej, tak byś jej nie zajmował. Nie mam nic więcej do powiedzenia, czekam na decyzje ARCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.