Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z DANERKO*CDW

ProfesorNerdzik

Rekomendowane odpowiedzi

yQx0hY2.png

naTqDnE.png

Witajcie czytelnicy w ten piękny piątkowy dzień, z tej strony Trainee @ProfesorNerdzik. Chciałbym wam przedstawić jedną z dobrych dusz na serwerze,
mianowicie użytkownika @DANERKO*CDW. Opowie nam troszkę o sobie oraz o organizacji. Zapraszam do przeczytania.

Gzqqb1L.png

P - @ProfesorNerdzik | d - @DANERKO*CDW

P: Witam, Trainee ProfesorNerdzik z Redakcji Project News. Moim dzisiejszym gościem wywiadu jest DANERKO*CDW.
d: Siemka.

P: Na samym początku chciałbym, abyś opowiedział nam troszkę o sobie.
d: Jestem Danerko, swojego imienia nie chciałbym aktualnie zdradzać. Jestem liderem organizacji Chłopaki do wzięcia. Jeśli chodzi o moje zainteresowania, są to: lego, modelowanie oraz jazda na rowerze. Działam również na platformie YouTube, gdzie publikuje filmiki oraz je montuje. Lubię to robić i przy okazji robię różne grafiki.

P: Skąd wziął się pomysł na to, aby grać w MTA?
d: MTA znam od znajomego, więc ogólnie zacząłem sobie grać w okolicy roku 2019. Pierwszymi serwerami to Emergency Stories oraz MrGreenGaming. Jeśli chodzi o serwer ProjectRPG, to również odkryłem go ze znajomym i zostałem na dłużej.

P: Na Twoim profilu znajduje się w przybliżeniu 1500 godzin. Czy narzekasz na taką ilość godzin spędzoną na nim?
d: Uważam, że mógłbym zrobić więcej w tym czasie, niżeli faktycznie zrobiłem, aczkolwiek nie żałuję żadnej minuty spędzonej na serwerze.

UbDEvHs.gif

P: Przechodząc bardziej do spraw prywatnych, co lubisz robić poza spędzaniem czasu na komputerze?
d: Tak jak już mówiłem, bardzo lubię jeździć na rowerze oraz relaksuje się przy składaniu lego, oraz przy modelowaniu. Lubię również ćwiczyć, od okolic roku stało się to moją zajawką.

P: Da radę zauważyć, że dostałeś się również do frakcji SARA i zdałeś egzaminy. Jak oceniasz tę frakcję oraz czy wiążesz z nią jakąś przyszłość?
d: Zgadza się, po dłuższym zastanowieniu napisałem podanie. Nie żałuję tego oraz uważam, że była to znakomita decyzja. Bardzo podoba mi się praca we frakcji i chciałbym piąć się w górę.

P: Wspomniałeś w wywiadzie, że jesteś liderem organizacji. Czy uważasz, że założenie organizacji było dobrym pomysłem?
d: Uważam, że idziemy wolno, aczkolwiek cały czas do przodu. Czasami mam myśli, że pośpieszyłem się z założeniem organizacji. Zrobiłem to zbyt pochopnie i jest to duża odpowiedzialność oraz czasochłonność. Jednak tworzymy fajną społeczność i cały czas się rozwijamy, więc za jakiś czas myślę, że będziemy fajną organizacją.

P: Czy uważasz, że wejście do MTA to była dobra sprawa?
d: Moim zdaniem to zmieniło bardzo dużo. MTA znalazło rozwiązanie, jeżeli chodzi o moją pasję. Dało mi to frajdę, sukces oraz spełnienie części moich marzeń. Na pewno kontynuowałbym historię z YouTube, aczkolwiek jestem pewien, że nie przyniosłoby to takich efektów. Spędzam dużo czasu na ProjectRPG oraz MTA i zwyczajnie daje mi to czystą frajdę, oraz szczęście. Co daje w podsumowaniu, że robię to, co lubię i odnajduję się w tym.

P: Przechodząc już do końca naszego wspaniałego wywiadu, powiedz mi, czy miałeś kiedykolwiek moment, w którym chciałeś po prostu odejść czy to z MTA lub z YouTube'a?
d: Jeśli chodzi o MTA, to miałem przerwy po kilka miesięcy z powodu nudności oraz monotonności. Aczkolwiek odnośnie do YT, nawet pomimo nieprzynoszących efektów nie poddawałem się i kontynuowałem to, co lubię robić. Łącząc YouTube z MTA, dało mi to więcej pomysłów oraz więcej frajdy na kontynuowanie mojej przygody. Dzięki temu tworzy się społeczność, która widzi więcej możliwości, dzięki czemu nie czuje tej przytłaczającej monotonii i robię to, jak najlepiej.

P: Dziękuje za poświęcony czas na nasz wywiad, czy chciałbyś przesłać komuś swoje pozdrowienia?
d: Pozdrawiam całą organizację CDW, całą naszą społeczność z discorda oraz z kanału. Również dziękuję za wywiad.

tA5fwG3.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dzięki temu wywiadowi dowiedzieliście się trochę więcej na temat naszego gracza. Zapraszam również do obserwowania naszej redakcji. Miłego Dnia/Popołudnia/Wieczoru/Nocy.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
C0NeoNC.pngAiishan.png.f4b38c52d5339e613042194ffb427ea8.pngele.png.8ad2359bee028b9935fd963ed89473a5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.