Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na BanduraCartel

50cent

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 69887
Login: 50cent
Nick oskarżonego: BanduraCartel
Powód skargi: Nie poinformowanie mnie, że pojazd znajduje się na pp.
Data zdarzenia: 26.08
bandura1.jpg.bbd24af03e4354af7cccbfd6935a72a3.jpg

bandura2.jpg.a191c32cf0b45832a033bb4a0778df7b.jpg

1370560411_GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2023_08.26-21_34_14_18.thumb.png.045217d71cb942800e5ab080f1c11498.png

Opis sytuacji: Kupiłem od gracza pojazd washington, nie poinformował mnie, że znajduje się na pp. Skarge bym odpuścił gdyby nie był silnik rozwalony przez co musiałem go pchać na naprawke. Chciałem się z nim dogadać w grze ale ma zablokowane pm, a jego ziomuś twierdzi, że go nie zna. Wywalone w te grosze ale nie lubie buractwa pozdro.

bandura3.jpg.faa6f239b22efd1e6e579210c63046ed.jpg

Zapomniałem zrobić ss'a z pp, była tam kwota 500$ za źle zaparkowany pojazd.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @BanduraCartel

Wedle regulaminu serwera tj. "Wszelkie umowy między graczami zawarte za pomocą czatu głosowego nie zostaną uznane przez administrację serwera jako wiążące." jesteś zobowiązany do przelania 500$ na konto 50cent'a. Ile czasu potrzebujesz? @BanduraCartel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.