Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

błąd z mta

PauLovskY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z MTA gdy wchodze na serwer wyskakuje mi taki blad: (CD48)

Zostałeś wyrzucony z gry (SD #15 SIGN)

Ten serwer wymaga, aby podpisywanie sterowników było włączone

Uruchom ponownie komputer. 

Dodam, że restartowanie kompa, reinstall mta, uruchamianie jako administrator nic nie daje

Też mam problem podobny problem. 
Dzisiaj rano włączyłem MTA i chciałem połączyć się z serwerem. W trakcje łączenia z serwerem MTA kazało mi zaktualizować MTA aby móc się połączyć z serwerem. Więc zrobiłem aktualizacje. Podczas drugiej próby połączenia się z serwerem w trakcje wczytywania modeli wyrzuca mnie z serwera i wyświetla mi komunikat o błędzie. Dodam, że wczoraj normalnie grałem na serwerze.

image.png.0e107d1fcd4ff86317cf4b1eb498fb0d.png

12 minut temu, Plusik napisał:

Też mam problem podobny problem. 
Dzisiaj rano włączyłem MTA i chciałem połączyć się z serwerem. W trakcje łączenia z serwerem MTA kazało mi zaktualizować MTA aby móc się połączyć z serwerem. Więc zrobiłem aktualizacje. Podczas drugiej próby połączenia się z serwerem w trakcje wczytywania modeli wyrzuca mnie z serwera i wyświetla mi komunikat o błędzie. Dodam, że wczoraj normalnie grałem na serwerze.

image.png.0e107d1fcd4ff86317cf4b1eb498fb0d.png

W moim przypadku zadziało najgłupsze rozwiązanie. "A próbował pan wyłączyć i włączyć urządzenie?"

3 godziny temu, PauLovskY napisał:

jak coś to błąd naprawiony tym sposobem: 

odpalamy wiersz polecen jako administrator i wpisujemy te 2 komendy: 

BCDEDIT /set NOINTEGRITYCHECKS OFF

BCDEDIT /set TESTSIGNING OFF

Po wpisaniu tych komend restart kompa i działa 

w takim razie zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.