Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na BigPosejdon

zbunio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 72932
Login: FANTELETUBISIA
Nick oskarżonego: @BigPosejdon
Powód skargi: Porzucenie pojazdu, brak zapłaty + opuszczenie organizacji po napisaniu kary.
Data zdarzenia: 23.08.2023 mniejwięcej godzina póżna (miedzy 00:00 a 01:00) oraz 24.08.2023 - mniejwięcej godzina 17:00
Dowody: https://imgur.com/a/AkDh4SH
Opis sytuacji: Dnia 23.08.2023 gracz porzucil pojazd w LS, po wystawieniu kary gracz nawet nie raczył odpowiedzieć, dosłownie brak reakcji. Nastepnego dnia - 24.08.2023, na bazie zauważyłem uszkodzonego Sandkinga odrazu wypisałem kare podałem ss, ile ma oddać kase za naprawe, po dosłownie niecałej godzinie gracz opuścił organizacje oraz discorda bez słowa/żadnego poinformowania. Gdy zauważyłem ze gracz jest online na serwerze, napisałem czy raczy zaplacić za szkody, oczywiście nie dostałem odpowiedzi. Gracz ma oddać 337.57$.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.ddd5121ebaef1de78e4e21f81865e0b8.png

@BigPosejdon Z tego co widze posiadasz wymaganą kwote do opłacenia naprawy i zatankowania tych pojazdów. Tym samym wyznaczam termin spłaty zobowiązania w wysokości 337.57$ do 28.08.2023 do godziny 23:59. Przelew należy zrealizować bezpośrednio do gracza, lub poprzez bank w Los Santos na uid 72932.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.