Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .kenzy

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

46 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Po 1. Najpierw mówisz że dochodzisz z MTA, przekazujesz organizację i czyścisz jej konto, a potem mówisz że to jednak na inwestycje

Po 2. Jakim sposobem uzbierałeś w 2 tygodnie taki majątek? (Według moich obliczeń musiałbyś przez 2 tygodnie bez przerwy na pełnych obrotach po 5 godzin dziennie, a podobno miałeś też wtedy pracę

Po 3. W jaki sposób kupiłeś greenwooda po cenie zaniżonej o prawie 70% wartości czystego auta z salonu? 

Po 4. Dlaczego ty i twój koleżka spawacz łamiecie własny regulamin? (Spawacz wypożyczał pojazdy organizacji dla własnego zysku mimo iż w regulaminie napisaliście "pojazd przypisany do organizacji staje się jej własnością") 

Po 5. Nawet jeśli kupiłeś za te 160k te voodoo to dlaczego dopiero je wstawiasz do organizacji jeżeli cała sprawa miała miejsce 3 miesiące temu? 

Po 6. Jak było z tymi autami? Najpierw mówisz że brawure kupiłeś za te 160k, potem że kupiłeś ją razem z flashem (flash jest w organizacji od ponad 4 miesięcy a bynajmniej był), a teraz mówisz coś o jakimś voodoo

Zostawię ci te zagwostki, ja wiem swoje, a ty możesz ewentualnie gdybać, poczekam na rozwój sytuacji i zobaczymy do czego to doprowadzi. 

48 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Po 1. Najpierw mówisz że dochodzisz z MTA, przekazujesz organizację i czyścisz jej konto, a potem mówisz że to jednak na inwestycje

Po 2. Jakim sposobem uzbierałeś w 2 tygodnie taki majątek? (Według moich obliczeń musiałbyś przez 2 tygodnie bez przerwy na pełnych obrotach po 5 godzin dziennie, a podobno miałeś też wtedy pracę

Po 3. W jaki sposób kupiłeś greenwooda po cenie zaniżonej o prawie 70% wartości czystego auta z salonu? 

Po 4. Dlaczego ty i twój koleżka spawacz łamiecie własny regulamin? (Spawacz wypożyczał pojazdy organizacji dla własnego zysku mimo iż w regulaminie napisaliście "pojazd przypisany do organizacji staje się jej własnością") 

Po 5. Nawet jeśli kupiłeś za te 160k te voodoo to dlaczego dopiero je wstawiasz do organizacji jeżeli cała sprawa miała miejsce 3 miesiące temu? 

Po 6. Jak było z tymi autami? Najpierw mówisz że brawure kupiłeś za te 160k, potem że kupiłeś ją razem z flashem (flash jest w organizacji od ponad 4 miesięcy a bynajmniej był), a teraz mówisz coś o jakimś voodoo

1. Odszedłem od mta, na czas nieokreślony, a wróciłem z nowym rokiem aby zobaczyć jak mój los się poprowadzi na serwerze.

2. Handel pojazdami, motocyklami, kampienie na domki i sprzedaż po normalnych cenach oraz prace dorywcze.

3. Podjechał do mnie chłopak z swoim przyjacielem i umówiliśmy się aby sprzedał mi go za tyle ile chce, bez większych negocjacji.

4. Spawacz wypożyczał pojazdy osoby nie z organizacji, i wydaje mi się, że podczas otworzenia organizacji już tego nie robił, w sumie to mnie nie dotyczy.

5. Za 160k nie kupiłem Vooodoo a tuning do niego, możliwe że miałem plan na zrobienie go na PFT, albo zapomniałem go dodać bądź spawacz mi je wyrzucił z pojazdów wczoraj.

6. Pomyłki się zdarzają tak jak wymieniłem przedtem, kupowałem różne pojazdy pod rozwój organizacji.

23 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

Co chwile piszesz rzeczy sprzeczne samych sobie więc to co mówisz nie jest wiarygodne i unikasz bezpośrednich odpowiedzi na niektóre pytanie. Jak dla mnie to jest oczywiste co tu się dzieje

To twoje zdanie, ja odpowiadam na zarzuty kierowane w moją stronę, ogólnie działo się to kilka miesięcy temu i nie rozmyślał o tym z dnia na dzień, więc jest możliwość, że się gubię w argumentach.

Problem polega na tym, że pojazd nabyłeś w kwietniu, dokładnie 7, a pieniądze z konta organizacji wypłaciłeś w lipcu. Nie widzę natomiast przekazywania majątku z konta @.kenzy na drugie konto @chavos..
Wyjaśnij mi to, dodatkowo proszę Was o zaprzestanie robienia spamu w skardze.

18 minut temu, Mixsu napisał:

Problem polega na tym, że pojazd nabyłeś w kwietniu, dokładnie 7, a pieniądze z konta organizacji wypłaciłeś w lipcu. Nie widzę natomiast przekazywania majątku z konta @.kenzy na drugie konto @chavos..

tak jak mówiłem, kasę zarabiałem legalnie, gotówka była wydawana na bazę, naprawy, wyciągania pojazdów z pp jak i inne rzeczy, a o wszystko pytałem zarządu, czy nie łamię zasad moralnych serwera, tak jak mówie nic nielegalnego nie przeszło przez moje ręce.

21 minut temu, Mixsu napisał:

pojazd był nabyty może i w kwietniu, ale tuning nie był w nim w tamtym czasie obecny.

jakoś kasa się rozeszła, w sumie na wszystko związane z organizacją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.