Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .kenzy

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, oliwierbluza1 napisał:

1. Zmieniasz temat tuszując prawdę

2. Zatuszuwujesz dowody 

3. Ciekawe bo jakiś czas przed twoim przejściem na poboczne konto organizacji miała bazę w lv i ponad $100k. Kilka dni potem bazy nie było a na koncie organizacji znalazł się $1. Wytłumaczysz to? 

4. Wątek nr. 1 podany przez ciebie nie ma żadnego istotnego znaczenia i jest źle napisany. To że kupiliśmy bazę, straciliśmy dostęp do organizacji i próbowaliśmy ją odsprzedać to inna sprawa 

5. PRZESTAŃ ZMIENIAĆ WĄTEK

1. Kasa przeznaczona na zakup bazy organizacji, była za moją zarobioną gotówkę na handlu oraz poprzez zadania dzienne, a gotówka dodawana za składki, wstępne były wydawane na naprawy oraz na tuning do pojazdów organizacyjnych.

2. Nie tuszuję dowodów tylko, odbijam piłkę w twoją stronę oraz odnoszę się do narzucania kłamstw w moją stronę.

2 godziny temu, oliwierbluza1 napisał:

Ok to gdzie jest 100k z konta organizacji? Od tamtego czasu do czasu napisania skargi nic się nie zmieniło w pojazdach organizacji. 

Też powiesz że twój? 

1. Gościu wyciągasz wszystko z kontekstu, napisałem ci na pv, że Voodoo zakupiłem za gotówkę organizacyjną oraz przeznaczyłem na niego fundusze, chciałem abyśmy mieli w organizacji chociaż jednego lowridera pod G1, miałem zamiar go dodać jak miał być tylko gotowy do używania, jak @Spawacz.obejmię moją posadę to go dodam, nie masz o co się martwić, pozatym Voodoo cały czas stało na organizacji w LV, na środku aby każdy widział co się w nim zmienia oraz informowałem o tym na chatcie organizacyjnym w grze, gdy była większa aktywność graczy.

2. Wytłumacz mi tylko, dlaczego miałbym oddać ci swoje 100.000$, na które sam zarobiłem jak dla mnie to jest lekka przeginka, chciałem ci oddać moją posadę, jak widzę jak się zachowujesz to mam zamiar zniknąć z internetu, jesteś fałszywy i wyciągasz tylko to co mogło by mnie pogrązyć, a wiesz sam że prawda jest inna i oczywiście dowody będą wysyłane na pv dla osoby która zatwierdzi skargę, nie jestem taką szumowiną jak ty i nie wyciągam wycinków z konserwacji na platformie discord, która oznaczała by, że wiedziałeś co się dzieje i na co były zabierane fundusze.

1. "dlaczego miałbym oddać ci swoje 100.000$"  nie mi tylko organizacji. 

2 . Miło byłoby jakbyś o tym poinformował innych (co robiłeś wcześniej w innych takich sytuacjach) 

3. To NIE JEST jedyną taka sytuacja co logi pokażą. 

20 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

1. "dlaczego miałbym oddać ci swoje 100.000$"  nie mi tylko organizacji. 

2 . Miło byłoby jakbyś o tym poinformował innych (co robiłeś wcześniej w innych takich sytuacjach) 

3. To NIE JEST jedyną taka sytuacja co logi pokażą. 

1. No właśnie wszystko jest w logach, ja nie mam nic do ukrycia, dalej chyba nie zrozumiałeś, że 100.000$ które byly na koncie organizacyjnym to były moje zarobione pieniądze przelane z konta prywatnego na konto organizacyjne, a dlaczego mam zostawić swoją gotówkę dla innego Lidera? Gotówka za skladki, wstępne, zapłaty za uszkodzenia, były przeznaczone na doby bazy organizacji, paliwo do pojazdów oraz tuningi czy kupowanie nowych samochodów/motocykli.

2. Skoro miałem ci oddać Lidera, to oczywiście miałbyś dostęp do mojej gotówki która była by w banku organizacyjnym.

3. A użytkownicy organizacji byli poinformowani wiele razy na chatcie organizacyjnym w grze, gdzie pytałem ich co sodzą o kupnie np: lowridera, zamiane schaftera na coś innego itp, nie moja wina, że jesteś nie doinformowany.

1. Jak mogłeś kupić auto do organizacji żak nawet przyznałeś że nie chcesz grać na tym koncie bo ci się znudziło przez co chciałeś oddać lidera. 

2. Po tym oświadczeniu nawet jak napisałeś wniosek o zmianę lidera a ja wpłacałem wstępne to one I TAK ZNIKAŁY

3. Szkoda marnować czas na czytanie twoich bezsensownych i kłamliwych argumentów, prawda sama się obroni, a logów nie zmienisz i nie zatuszujesz

Koniec dyskusji

1 godzinę temu, oliwierbluza1 napisał:

1. Jak mogłeś kupić auto do organizacji żak nawet przyznałeś że nie chcesz grać na tym koncie bo ci się znudziło przez co chciałeś oddać lidera. 

2. Po tym oświadczeniu nawet jak napisałeś wniosek o zmianę lidera a ja wpłacałem wstępne to one I TAK ZNIKAŁY

3. Szkoda marnować czas na czytanie twoich bezsensownych i kłamliwych argumentów, prawda sama się obroni, a logów nie zmienisz i nie zatuszujesz

Koniec dyskusji

1. Mam wrażenie, że nie używasz mózgu, voodoo było zakupione jak i reszta aut, przez napisaniem na forum o oddanie Lidera dla ciebie.

2. To skoro, zabrałem za wstępne to oddam tyle ile naliczy mnie zarząd, bo nie ukrywam, że mogłem się pomylić i zabrałem całą gotówkę.

3. Już ci pisałem nic nie mam do zatuszowania, jeśli wyjdzie, że masz rację to oddam tyle ile trzeba, a jeśli wyjdzie na moje to zobaczymy kto jest fałszywy wobec całej organizacji, bo na bieżąco informowałem o zmianach na kanałach oraz w grze dla aktywnych użytkowników. 

1. Nie informowałeś 

2. Nie znam nikogo co co chwilę czyści konto bankowe

3. Ciężko jest pomylić konto organizacji z kontem osobistym bo w bankomacie domyślnie ustawione masz konto osobiste. 

4. Tak jak już wyżej powiedziałem szkoda czasu słuchać takich fałszerstw więc przestań obrażać i gadać głupoty bo administracja prędzej czy później się tą sprawą zajmie

10 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

1. Nie informowałeś 

2. Nie znam nikogo co co chwilę czyści konto bankowe

3. Ciężko jest pomylić konto organizacji z kontem osobistym bo w bankomacie domyślnie ustawione masz konto osobiste. 

4. Tak jak już wyżej powiedziałem szkoda czasu słuchać takich fałszerstw więc przestań obrażać i gadać głupoty bo administracja prędzej czy później się tą sprawą zajmie

To, że ty nie byłeś doinformowany to już twój indywidualny problem, na chatcie organizacyjnym w grze, robiłem ankietę odnośnie co zrobić np z Schafterem, i podjeliśmy decyzje że kupię Flasha i dokończę Bravurę pod donice, a przed napisaniem na forum o zmiane Lidera, wymieniłem Bravurę za Voodoo.

2. Spoko, zgadzam się akurat z tobą odnośnie pozostawienia tej konserwacji dla zarządu "ProjectRPG". 

@.kenzy W samym lipcu wyciągnąłeś z banku (redukując kwotę z twoimi wpłatami na rzecz organizacji) 162 498$. W tym okresie, kupiłeś jedynie greenwooda za 5.000$, który nie jest nawet przepisany na organizacji, możesz wyjaśnić, co zrobiłeś z tą sumą?

Jeszcze dodam że obecnie gra on na drugim koncie @chavos. które również obserwowałem przez jakiś czas i dziwnym trafem 2 tygodnie po założeniu konta oferował do sprzedaży pojazd PCJ na full tune i kilka nieruchomości ( i tutaj też zastanawiałbym się skąd on ten majątek posiadał po tak krótkim czasie). 

Pozdrawiam i dziękuję że ktoś zajął się tą sprawą

9 godzin temu, Mixsu napisał:

Widzę powiązania, w takim razie @chavos. proszę o wypowiedź.

konto chavos. jest stworzone od zera, i każdy zarobek z owego konta jest zarobiony na handlu bądź z prac dorywczych.

9 godzin temu, Mixsu napisał:

Widzę powiązania, w takim razie @chavos. proszę o wypowiedź.

pieniądze z banku organizacji z konta kenzy. były zarobione również na handlu nieruchomościami, pojazdami bądź z prac dorywczych, a wszystkie pieniądze wygenerowane z organizacji trafiały na opłaty za bazę, paliwa do pojazdów, na wyciąganie z parkingów policyjnych oraz na naprawę owych pojazdów.

19 godzin temu, Mixsu napisał:

@.kenzy W samym lipcu wyciągnąłeś z banku (redukując kwotę z twoimi wpłatami na rzecz organizacji) 162 498$. W tym okresie, kupiłeś jedynie greenwooda za 5.000$, który nie jest nawet przepisany na organizacji, możesz wyjaśnić, co zrobiłeś z tą sumą?

Z tego co mi się wydaje, odkupiłem Voodoo na rzecz organizacji, i wsadziłem w niego pieniądze na rozwój transportu. 

19 godzin temu, Mixsu napisał:

Screenshot_20231122-074945.png

7 minut temu, chavos. napisał:

konto chavos. jest stworzone od zera, i każdy zarobek z owego konta jest zarobiony na handlu bądź z prac dorywczych.

pieniądze z banku organizacji z konta kenzy. były zarobione również na handlu nieruchomościami, pojazdami bądź z prac dorywczych, a wszystkie pieniądze wygenerowane z organizacji trafiały na opłaty za bazę, paliwa do pojazdów, na wyciąganie z parkingów policyjnych oraz na naprawę owych pojazdów.

Z tego co mi się wydaje, odkupiłem Voodoo na rzecz organizacji, i wsadziłem w niego pieniądze na rozwój transportu. 

Wyścigowy, Ecu i Turbo to są koszta na które wydałem gotówkę, a aktualnie @Spawacz. robi refresh organizacji "Ghost Riders" aby się odbudować, i możliwe że konto @.kenzy aktualnie nie jest dodane do organizacji po wydaleniu nieaktywnych członków.

A zakup Voodoo, był na mój koszt (.kenzy), ogólnie rzecz biorąc zsumowałem mój majątek z majątkiem banku organizacji, aby móc się w jak najlepszym i najkrótszym czasie wybić ponad skale, nowych organizacji.

"konto chavos. jest stworzone od zera, i każdy zarobek z owego konta jest zarobiony na handlu bądź z prac dorywczych." - to podejrzanie dobrze zarabiasz.

"pieniądze z banku organizacji z konta kenzy. były zarobione również na handlu nieruchomościami, pojazdami bądź z prac dorywczych," -to dalej pieniądze organizacji

"na wyciąganie z parkingów policyjnych oraz na naprawę owych pojazdów." - za to płacą gracze, którzy dopuścili się zaniedbań (jak napisałeś regulamin wewnętrzny organizacji to go przestrzegaj)

20 godzin temu, Mixsu napisał:

W takim razie dokładamy jeszcze zaniżanie cen pojazdów i handel nimi (łamanie regulaminu serwera) - czysty greenwood w salonie kosztuje powyżej 15k

1 godzinę temu, chavos. napisał:

Wyścigowy, Ecu i Turbo to są koszta na które wydałem gotówkę, a aktualnie @Spawacz. robi refresh organizacji "Ghost Riders" aby się odbudować, i możliwe że konto @.kenzy aktualnie nie jest dodane do organizacji po wydaleniu nieaktywnych członków.

A zakup Voodoo, był na mój koszt (.kenzy), ogólnie rzecz biorąc zsumowałem mój majątek z majątkiem banku organizacji, aby móc się w jak najlepszym i najkrótszym czasie wybić ponad skale, nowych organizacji.

Konto .kenzy znajduje się w organizacji, aczkolwiek voodoo o którym mówisz, nie jest przypisany do organizacji.

13 minut temu, Mixsu napisał:

Konto .kenzy znajduje się w organizacji, aczkolwiek voodoo o którym mówisz, nie jest przypisany do organizacji.

być możliwe, że wczoraj spawacz je wypisał, zobaczę wbije i przypisze ten pojazd.

37 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

"konto chavos. jest stworzone od zera, i każdy zarobek z owego konta jest zarobiony na handlu bądź z prac dorywczych." - to podejrzanie dobrze zarabiasz.

"pieniądze z banku organizacji z konta kenzy. były zarobione również na handlu nieruchomościami, pojazdami bądź z prac dorywczych," -to dalej pieniądze organizacji

"na wyciąganie z parkingów policyjnych oraz na naprawę owych pojazdów." - za to płacą gracze, którzy dopuścili się zaniedbań (jak napisałeś regulamin wewnętrzny organizacji to go przestrzegaj)

W takim razie dokładamy jeszcze zaniżanie cen pojazdów i handel nimi (łamanie regulaminu serwera) - czysty greenwood w salonie kosztuje powyżej 15k

odnośnie greenwooda to nawet nie wiem kiedy i jak go kupiłem, być możliwe że zakupiłem go podczas naprawy pojazdu a gość potrzebował kasę na spłatę.

w sumie tak, mi się zdaje, że coś takiego się wydarzyło, a vooodoo dodam, po powrocie z szkoły.

1 godzinę temu, oliwierbluza1 napisał:

Opłacałem to za swoje oraz za kasę organizacji, aby członkowie mieli czym jeździć, a kto nie oddawał gotówki za haniebne zachowanie to skarga trafiała na forum.

Kręcisz chłopie kręcisz. 

Wcześniej pisałeś że za kasę organizacji kupiłeś brawure a teraz że voodo. Bazy nie było wcale bo kilka dni przed napisaniem skargi ją sprzedałeś i nie wpłaciłeś za nią kasy a wręcz odwrotnie - zabrałeś wszystko co było. Wniosek - nie mogłeś płacić za coś czego nie miałeś

Teraz, oliwierbluza1 napisał:

Kręcisz chłopie kręcisz. 

Wcześniej pisałeś że za kasę organizacji brawure a teraz że voodo. Bazy nie było wcale bo kilka dni przed napisaniem skargi ją sprzedałeś i nie wpłaciłeś za nią kasy a wręcz odwrotnie - zabrałeś wszystko co było. Wniosek - nie mogłeś płacić za coś czego nie miałeś

Gotówka na bazę, była z mojej ręki, Bravurę jak i Flasha zrobiłem po sprzedaniu Schaftera, a Voodoo zakupiłem i włożyłem pieniądze na zakup Ecu, Turbo i Zestawu.

Bravura została wymieniona na Voodoo, a opłacanie bazy i innych aspektów to uogólnienie, opłat za wszystko związane z organizacją.

4 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

Kręcisz chłopie kręcisz. 

Wcześniej pisałeś że za kasę organizacji brawure a teraz że voodo. Bazy nie było wcale bo kilka dni przed napisaniem skargi ją sprzedałeś i nie wpłaciłeś za nią kasy a wręcz odwrotnie - zabrałeś wszystko co było. Wniosek - nie mogłeś płacić za coś czego nie miałeś

Prawda sama się obroni, ja nie mam co ukrywać tylko odpowiadam na dane mi zarzuty, bynajmniej mi się wydaje, że o to chodzi w apelacji.

10 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Flash był w organizacji długo długo przed zaistniałą sytuacją, a brawura po to jakim sposobem to zrobiłeś? 

Flash jak i Bravura była w podobnym czasie, że względu na fakt iż sprzedałem Schaftera.

11 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Flash był w organizacji długo długo przed zaistniałą sytuacją, a brawura po to jakim sposobem to zrobiłeś? 

Jak to zrobiłem? Normalnie kupiłem auta po sprzedaniu innego.

Godzinę temu, oliwierbluza1 napisał:

Kręcisz chłopie kręcisz. 

Wcześniej pisałeś że za kasę organizacji kupiłeś brawure a teraz że voodo. Bazy nie było wcale bo kilka dni przed napisaniem skargi ją sprzedałeś i nie wpłaciłeś za nią kasy a wręcz odwrotnie - zabrałeś wszystko co było. Wniosek - nie mogłeś płacić za coś czego nie miałeś

Nie kupiłem tylko Bravury, robiłem jak najwięcej aby organizacja się rozwijała anie stała w miejscu, dlatego połączyłem zarobki organizacji które pewnie się zerowały po naprawach, zaatankowaniach, wyciąganiach z pp, kupywaniach nowych opon do pojazdach oraz opłatach za doby bazy, po prostu starałem się w porównaniu do innych.

23 godziny temu, Mixsu napisał:

Dlatego, wpłaty się redukowały z moimi jak i organizacji, w jedną łączność, że wzgledu na fakt iż opuściłem szeregi organizacji, zabrałem to co moje, poza pojazdami, aby organizacja nie podupadła na najniższy szczebel.

Taak napewno napisałeś wniosek o zmianę lidera i wyczyściłeś konto organizacji do zera dając jednocześnie we wniosku powód jako "Wypalenie obowiązków organizacji oraz aktualna niechęć do MTA". Na 100% chciałeś tą kasę zainwestować w organizację. Poza tym nie zagłuszaj jeszcze tego jak kupiłeś greenwooda za 5k bo samo to jest złamaniem regulaminu. A jak chodzi o " Twoją kasę z konta organizacji " Jeśli myślałeś że jak masz organizację to na niej tylko zarobisz i to od razu to jesteś w błędzie. Poza tym każdy pojazd kupiony do organizacji przez ciebie dalej jest twój tak jak i baza organizacji. Podsumowując okradłeś biednych ludzi płacących składki i tyle z tematu

46 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Taak napewno napisałeś wniosek o zmianę lidera i wyczyściłeś konto organizacji do zera dając jednocześnie we wniosku powód jako "Wypalenie obowiązków organizacji oraz aktualna niechęć do MTA". Na 100% chciałeś tą kasę zainwestować w organizację. Poza tym nie zagłuszaj jeszcze tego jak kupiłeś greenwooda za 5k bo samo to jest złamaniem regulaminu. A jak chodzi o " Twoją kasę z konta organizacji " Jeśli myślałeś że jak masz organizację to na niej tylko zarobisz i to od razu to jesteś w błędzie. Poza tym każdy pojazd kupiony do organizacji przez ciebie dalej jest twój tak jak i baza organizacji. Podsumowując okradłeś biednych ludzi płacących składki i tyle z tematu

Rozumiem, że pojawiły się pewne niejasności i obawy. Chętnie wysłucham Twoich uwag i postaram się wyjaśnić sytuację oraz przedstawić moją perspektywę.

2 godziny temu, chavos. napisał:

Rozumiem, że pojawiły się pewne niejasności i obawy. Chętnie wysłucham Twoich uwag i postaram się wyjaśnić sytuację oraz przedstawić moją perspektywę.

Po 1. Najpierw mówisz że dochodzisz z MTA, przekazujesz organizację i czyścisz jej konto, a potem mówisz że to jednak na inwestycje

Po 2. Jakim sposobem uzbierałeś w 2 tygodnie taki majątek? (Według moich obliczeń musiałbyś przez 2 tygodnie bez przerwy na pełnych obrotach po 5 godzin dziennie, a podobno miałeś też wtedy pracę

Po 3. W jaki sposób kupiłeś greenwooda po cenie zaniżonej o prawie 70% wartości czystego auta z salonu? 

Po 4. Dlaczego ty i twój koleżka spawacz łamiecie własny regulamin? (Spawacz wypożyczał pojazdy organizacji dla własnego zysku mimo iż w regulaminie napisaliście "pojazd przypisany do organizacji staje się jej własnością") 

Po 5. Nawet jeśli kupiłeś za te 160k te voodoo to dlaczego dopiero je wstawiasz do organizacji jeżeli cała sprawa miała miejsce 3 miesiące temu? 

Po 6. Jak było z tymi autami? Najpierw mówisz że brawure kupiłeś za te 160k, potem że kupiłeś ją razem z flashem (flash jest w organizacji od ponad 4 miesięcy a bynajmniej był), a teraz mówisz coś o jakimś voodoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.