Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .kenzy

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

UID : 70532

Login : oliwierbluza1

Nick oskarżonego : .kenzy

Powód skargi : Wielokrotne łamanie paragrafu 17 organizacji. 

Opis : z konta organizacji wielokrotnie znikały pieniądze a lider był nieaktywny. (W logach wszystko pisze) 

Dowody : Logi

Chciałbym odnieść się do zaistniałej sytuacji, pieniądze były przeznaczone wielokrotnie na tuning pojazdów organizacji, a równomiernie wpłacałem z swojego prywatnego konta na rzecz organizacji w tym naprawy, kupowanie nowych nieruchomości oraz wiele innych rzeczy związanych z organizacją "Ghost Riders".

I te ostatnie 3k co znikneły z konta organizacji tuż po tym jak zacząłeś grać na pobocznym koncie "od zera" to też poszły na to czy po prostu potrzebowałeś? Bo ja chciałem je przeznaczyć na wulkanizację za co jestem stratny łącznie 15k (wcześniej na koncie organizacji było więcej pieniędzy które po prostu przepadły) 

3 godziny temu, oliwierbluza1 napisał:

I te ostatnie 3k co znikneły z konta organizacji tuż po tym jak zacząłeś grać na pobocznym koncie "od zera" to też poszły na to czy po prostu potrzebowałeś? Bo ja chciałem je przeznaczyć na wulkanizację za co jestem stratny łącznie 15k (wcześniej na koncie organizacji było więcej pieniędzy które po prostu przepadły) 

Myślałem, że to są koszta za pojazdy które uszkodzili użytkownicy organizacji i wpłacili zaliczę w postaci dodatkowych (%) tak jak jest napisane w regulaminie organizacyjnym.

Które ja naprawiałem i mam mnóstwo screenshotów dotyczących i samych upomnień o zapłatę jak i samych kosztów naprawy. 

Poza tym podkreślam ponownie grałeś na innym koncie które NIE JEST w organizacji. Jak chcesz to wyślę kilka przykładów

54 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

Które ja naprawiałem i mam mnóstwo screenshotów dotyczących i samych upomnień o zapłatę jak i samych kosztów naprawy. 

Poza tym podkreślam ponownie grałeś na innym koncie które NIE JEST w organizacji. Jak chcesz to wyślę kilka przykładów

Co to są za argumenty? I co inne konto ma do tej sprawy? Ponieważ żadna gotówka z banku organizacyjnego nie była przelana na konto "chevos.". Odnośnie opłat za uszkodzone pojazdy powinieneś zgłaszać się do osób które je uszkadzały, według mnie już rozwiązałem twoje wątpliwości i powinniśmy zostawić to w rękach zarządu serwera ProjectRPG.

Zgłaszałem i mam na to dowody. Pochwal się screenshotem z działu "zwrot-kosztów". Nie ma tam ŻADNEJ twojej wiadomości od początku sierpnia. Chyba że usunąłeś wiadomości. Wtedy to będzie zatajanie informacji. (Mam kilka ss zaraz doślę) 

3 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

Zgłaszałem i mam na to dowody. Pochwal się screenshotem z działu "zwrot-kosztów". Nie ma tam ŻADNEJ twojej wiadomości od początku sierpnia. Chyba że usunąłeś wiadomości. Wtedy to będzie zatajanie informacji. (Mam kilka ss zaraz doślę) 

Kanał został usunięty i dodany na nowo, że względu na mój powrót w sierpniu o którym wiedziałeś. Po prostu przyszykowałem serwer pod nowych rekrutujących graczy. Indywidualne załatwianie spraw organizacyjnych odnośnie użytkowników to była moja prywatna sprawa, oraz powszechnych osób które skłaniałem do zobaczenia sprawy na forum.

A oto one: 

Jakbym pogrzebał bardziej to znalazłbym

Screenshot_2023-08-18-21-07-21-599_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2023-08-18-21-07-06-653_com.android.chrome.jpg

1 minutę temu, .kenzy napisał:

Kanał został usunięty i dodany na nowo, że względu na mój powrót w sierpniu o którym wiedziałeś. Po prostu przyszykowałem serwer pod nowych rekrutujących graczy.

Czyli najzwyczajniej zatajasz informacje bo o godzinie 16 kanał nadal był ( przed bezpodstawnym wydaleniem mnie z organizacji) 

Że nie naprawiałeś pojazdów i nie miałeś po co brać tych pieniędzy. 

Panowie/Panie administratorzy nie znajdą logach : gracz  .kenzy zatankował (ilość) LPG/PB pojazd marki (dowolny pojazd z organizacji) za (kwota) 

Logów nie zatajnisz

5 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

Że nie naprawiałeś pojazdów i nie miałeś po co brać tych pieniędzy. 

Panowie/Panie administratorzy nie znajdą logach : gracz  .kenzy zatankował (ilość) LPG/PB pojazd marki (dowolny pojazd z organizacji) za (kwota) 

Logów nie zatajnisz

Spoko, jeśli będą jakieś wątpliwości odnośnie "(nie) pobierania kosztów" to oddam ci gotówkę za wskazane uszkodzenia, według mnie powinieneś zgłosić się do graczy którzy uszkodzili pojazdy pod moją przerwą na serwerze, tak jak się umówiliśmy na pv.

Teraz, .kenzy napisał:

Spoko, jeśli będą jakieś wątpliwości odnośnie "(nie) pobierania kosztów" to oddam ci gotówkę za wskazane uszkodzenia, według mnie powinieneś zgłosić się do graczy którzy uszkodzili pojazdy pod moją przerwą na serwerze, tak jak się umówiliśmy na pv.

Pojazdy były, naprawiane dlatego pojawiały się skargi na forum na graczy którzy nie oddali mi gotówki za naprawy, tankowania itp.

Wszyscy gracze zwrócili mi koszty (oprócz KUBA7968 z którym się sądzę obecnie na forum)  przez prośbę o zwrot  , naprawę lub skargę na forum więc o czym ty gadasz? 

A jeżeli oskarżałeś graczy na forum ( czego nie robiłeś) nie informując ich o tym na discordzie organizacji naruszałeś kolejne zasady

10 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

Wszyscy gracze zwrócili mi koszty (oprócz KUBA7968 z którym się sądzę obecnie na forum)  przez prośbę o zwrot  , naprawę lub skargę na forum więc o czym ty gadasz? 

A jeżeli oskarżałeś graczy na forum ( czego nie robiłeś) nie informując ich o tym na discordzie organizacji naruszałeś kolejne zasady

Popatrz sobie, w linkach skarg odnośnie, zweryfikowania skargi przez członków organizacji, a odnośnie zarządzania pojazdami organizacyjnymi to zrobiłem więcej dobrego dla organizacji niż ty.

Nie trudno jest zrobić więcej w pare/paredziesiąt miesięcy jako lider niż w tydzień. Różnica jest następująca:
Ja wszystko dawałem z mojej kieszeni i W JEDEN TYDZIEŃ:
- Kupiłem razem z kolegą bazę organizacji (zainwestowaliśmy w nią 100k)
- Zrekrutowałem 3 nowych członków organizacji
- Zorganizowałem event
- Wymieniłem opony we WSZYSTKICH pojazdach organizacji ( jestem stratny przez to 15k I CHCĘ ZA TO ZWROT)
- Regularnie na chacie /og zapraszałem graczy do organizacji
- Regularnie pouczałem graczy o naprawianiu pojazdów organizacji (jeśli nie reagowali pisałem apelację o zwrot kosztów na discora organizacji, potem dopiero skargę na forum)
- Sprowadziłem WSZYSTKIE pojazdy na bazę 

I to wszystko w tydzień a nie w pare miesięcy.
Czy ty kiedyś zorganizowałeś event albo wymieniłeś opony w pojazdach organizacji?

Tyle zrobiłem a ty mi się odwdzięczas mi się cofając decyzję o nadanie mi lidera i bezpodstawnie usuwasz mnie z organizacji.

Wstydź się darmozjadzie i oddawaj kase za wulkanizację

1 godzinę temu, oliwierbluza1 napisał:

Nie trudno jest zrobić więcej w pare/paredziesiąt miesięcy jako lider niż w tydzień. Różnica jest następująca:
Ja wszystko dawałem z mojej kieszeni i W JEDEN TYDZIEŃ:
- Kupiłem razem z kolegą bazę organizacji (zainwestowaliśmy w nią 100k)
- Zrekrutowałem 3 nowych członków organizacji
- Zorganizowałem event
- Wymieniłem opony we WSZYSTKICH pojazdach organizacji ( jestem stratny przez to 15k I CHCĘ ZA TO ZWROT)
- Regularnie na chacie /og zapraszałem graczy do organizacji
- Regularnie pouczałem graczy o naprawianiu pojazdów organizacji (jeśli nie reagowali pisałem apelację o zwrot kosztów na discora organizacji, potem dopiero skargę na forum)
- Sprowadziłem WSZYSTKIE pojazdy na bazę 

I to wszystko w tydzień a nie w pare miesięcy.
Czy ty kiedyś zorganizowałeś event albo wymieniłeś opony w pojazdach organizacji?

Tyle zrobiłem a ty mi się odwdzięczas mi się cofając decyzję o nadanie mi lidera i bezpodstawnie usuwasz mnie z organizacji.

Wstydź się darmozjadzie i oddawaj kase za wulkanizację

- Bazę organizacji zakupiłeś na swoją odpowiedzialnośc.
- Nowi gracze (zrekrutowani) zostali do tej pory.
- Odnośnie gotówki (o którą się upominasz) to poczekamy aż zarząd serwera zatwierdzi jaką ilość gotówki muszę ci oddać, bez dowodów nic ci nie oddam, że względu na to, że za naprawy pojadów "organizacyjnych" powinneneś odnieść się do graczy którzy uszkodzili dane pojazdy.
- Przez kilka tygodni, zrekrutowałeś 3 graczy (wielkie osiągniecie) gdzie ja potrafiłem w dzień zrekrutować lekko od (5-10) osób.
- Sprowadzałeś wszystkie pojazdy na bazę, nic wielkiego, że względu na fakt, że byłeś np: V-liderem? Pomyśl trochę następnym razem i nie zaśmiecaj mi głowy bo to robi się już nie śmieszne. 
- Jak dla mnie solidarność wobec najbliższych znajomych jest większa niż oddawanie fałszywym osobom takim jak ty, która płacze po tym jak ustaliliśmy na pv, że w każdej chwili będę mógł zmienić zdanie.

14 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

A oto one: 

Czyli najzwyczajniej zatajasz informacje bo o godzinie 16 kanał nadal był ( przed bezpodstawnym wydaleniem mnie z organizacji) 

Być może, Spawacz usunął to, że względu na fakt, że chcę mu oddać organizacje w jego ręce, poniewać był głównym założycielem organizacji?

14 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

A oto one: 

Wyrzuciłem cię, że względu na fakt, że po dowiedzeniu się o moich planach dotyczących oddania Lidera organizacji, dla @Spawacz. postanowiłeś się wypiąć na mnie, zamiast dogadać się z owym "Spawaczem" tak jak wyżej wymieniony gracz napisał ci na chacie organizacji, że mógłbyś nadal mieć V-lidera i oraz wyszedł z inicjatywą aby dogadać się z tobą odnośnie bazy, robisz nie wiadomo jakie problemy i wyciągasz nie potrzebne brudy na światło dzienne, których oczywiście nie ma.

Godzinę temu, oliwierbluza1 napisał:

Spawacz mie wyśmiał zamiast zapłacić. 

W takim razie poproszę powód wydalenia z organizacji. 

Załączam dodatkowo dowód że traktujesz konto bankowe organizacji jak swoje:

Screenshot_2023-08-19-12-48-20-575_com.discord.jpg

Jesli chodzi o te wyśmianie 

Chciałeś 115 k za bazę która na forum ma offki 30k.

Kto ci kupi bazę za Prawie 4 krotność jej wartości....

Moim zdaniem podchodzi to pod zawyżanie cen i psucie rynku.

100k za bazę i 15k za wulkanizację. 

@DzikiDrifter proszę o ss oferty. 

Nie może być ofert na bazę która nie jest na sprzedaż. 

Poza tym nie wypowiadaj się na temat bo mówimy tutaj o tym, że kenzy traktuje konto organizacji jak swoje i regularnie je czyścił

9 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

Odnośnie screen shotów, poprosiłem cię pod moją nie obecność, że względu na wypoczynek wakacyjny daleko od domu, abyś zabrał sobie gotówkę za naprawę NRG-500, nie wiem gdzie ty tu widzisz problem.

7 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

100k za bazę i 15k za wulkanizację. 

@DzikiDrifter proszę o ss oferty. 

Nie może być ofert na bazę która nie jest na sprzedaż. 

Poza tym nie wypowiadaj się na temat bo mówimy tutaj o tym, że kenzy traktuje konto organizacji jak swoje i regularnie je czyścił

A kasę zabrałem, że względu na fakt ten, że sam wpłacałem gotówkę z prywatnego konta na bankomat organizacyjny, kasę organizacyjną wydawałem na tuningi, naprawy za szkody użytkowników organizacji (wszystko jest w logach) a po odstąpieniu miejsca dla nowego lidera, zabrałem to co moje.

9 godzin temu, oliwierbluza1 napisał:

Powód wydalenia: wypinanie się na zarząd organizacji, po tym jak dowiedziałeś się, że zmieniłem plany odnośnie tego kto otrzyma Lidera w organizacji, nie zamierzam traktować cię dobrze skoro robisz mi dramę a nawet żadnych dowodów na nic nie posiadasz.

1. Wyrzuciłeś mnie po tym jak napisałem żebyś zabierał pojazdy z bazy. 

2. Nie zwróciłeś pieniędzy na konto organizacji za NRG-500

3. Nadal rządam zwrotu za wulkanizację opon pojazdów organizacji NA KTÓRE MAM DOWODY

25 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

1. Wyrzuciłeś mnie po tym jak napisałem żebyś zabierał pojazdy z bazy. 

2. Nie zwróciłeś pieniędzy na konto organizacji za NRG-500

3. Nadal rządam zwrotu za wulkanizację opon pojazdów organizacji NA KTÓRE MAM DOWODY

1. Pojazdy z bazy (oczywiście która nie była twoja), z tego co wiem bo na miejscu znajdował się @Spawacz. wraz "SARA".
2. Odnośnie NRG-500, oddam ci gotówkę, jak zobaczę skargę na forum.
3. Napisz skargę odnośnie zwrotu za wulkanizację, na graczy którzy uszkadzli te pojazdy, nie wiem co ty odemnie oczekujesz jedno wielkie "XD".

24 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

1. Baza była kupiona 50/50 wraz z @DzikiDrifter

2. Ja gotówke za NRG-500 mam sklerotyku bo kazałeś mi odjąć od wstępnych od 2 graczy. 

3. Ponownie przypominam okradasz organizację 

1. Gdzie w regulaminie organizacji masz napisane, że Lider musi odkupić bazę po wydaleniu V-lidera? A baza była wykupiona przez gracza wymienionego powyżej.

2. To po co się sapiesz? Skoro gotówkę otrzymałeś za zwrot kosztów, jeśli chcesz to oddaj mi kase za NRG, wpłacę to do organizacyjnego banku, a potem oddam ci za swoje, tyle ile wydałeś, za wszystko dotyczącego motocyklu. 

3. Tak jak pisałem wyżej gotówkę organizacyjną wydałem w tuning pojazdów, a to co należało do mnie zabrałem na konto prywatne.

1. Zmieniasz temat tuszując prawdę

2. Zatuszuwujesz dowody 

3. Ciekawe bo jakiś czas przed twoim przejściem na poboczne konto organizacji miała bazę w lv i ponad $100k. Kilka dni potem bazy nie było a na koncie organizacji znalazł się $1. Wytłumaczysz to? 

4. Wątek nr. 1 podany przez ciebie nie ma żadnego istotnego znaczenia i jest źle napisany. To że kupiliśmy bazę, straciliśmy dostęp do organizacji i próbowaliśmy ją odsprzedać to inna sprawa 

5. PRZESTAŃ ZMIENIAĆ WĄTEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.