Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

skarga na siurkosu1

ojciecpijo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: krul.sentino

Nick oskarżonego: sirkosu1

Powód skargi:  wyrzucenie mnie z gry przez co nie odebrałem nagrody dziennej po czym dostałem bana perm ale to jego wina

Data zdarzenia: sierpień 3 4 5 lub 6 

Dowody: brak dowodów ale uwierzcie mi że tak było  wsumie jakie tu dowody!!!

Opis sytuacji: witam sytuacja wygląda tak że jechałem sobie za Sara i trombilem na nich i że tak powiem dostałem ostrzeżenie i później pojechałem se na giełdę po czym  wyjeżdżam stamtąd a tam konfidenci z sary i ja trąbie  Bo nie moglem wyjechać bo stali tfardo . a później tepnol się do mnie ten siurek I mnie wywalil niewiemnzaco i nie odebrałem nagrody dziennej nie wiem czy jakby mnie nie wywalil to też bym nie odebrał ale to jego wina. proszę o Ukaranie jego najlepiej banem perm  z gury dzienkuje. 

wypowiedz sie przestempco

Witaj, karę otrzymałeś słusznie, ponieważ utrudniałeś pracę pracownikom SARA. Nie jeździłeś tylko za nimi, ale też specjalnie przed nimi tak aby mieli trudność w poruszaniu się. Nie mam obowiązku sprawdzania czy odebrałeś nagrodę dzienną oraz w jaki sposób przez mnie dostałeś bana. Nie wiem co tutaj więcej dodawać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.