Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na klocek

Kryszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mtczerwiYT
Nick oskarżonego: klocek
Powód skargi: bezpodstawne nadawania punktów na forum
Data zdarzenia:  08.08.2023 godz 02:26
Dowody:  widać na skardze że nic nie pisałem  oraz na logach forum  (link do skargi )

Opis sytuacji:  przeglądałem sobie skargi na graczy po czym po parunastu godzinach  dostałem punkty na forum.

image.png

Witam,
Punkty otrzymałeś za post który zamieściłeś pod skargą która została podlinkowana w informacjach. Pomimo edycji postu przez Ciebie, postanowiłem nadać punkty z uwagi na treść edytowanej wiadomości. Post po nadaniu punktów został przez mnie ukryty, lecz nigdzie nie zniknął i nadal się tam znajduję.

nie pamiętam żebym cos napisał pod tamtą skargą i z tego co wiem to (chyba) powinieneś w informacje dla użytkownika dać tam ss do mojej wiadomości co niby wysłałem. Też są logi od tego żeby to sprawdzić  chyba że masz ss  wiadomości co niby wysyłałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.