Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheNorbix, ten_lysy - oskarżony przez mukka234

mukka234

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TheNorbix, ten_lysy
Data zdarzenia: 10.08.2023 godz. 16.15
Opis zdarzenia: Kupiłem osiedle z kolegą ja mam 2 blipy on 1 dodaliśmy się na współlokatorów by mieć powiększony obszar (jeśli się wykupiło wszystkie bilpy). Wchodząc na serwer zobaczyłem że auta zostały odholowane na parking policyjny.
Dowody: SS

image.thumb.png.4101b3e514c285854110c07a5d8827c8.png

Zrzut ekranu (314).png

Zrzut ekranu (315).png

Zrzut ekranu (316).png

Zrzut ekranu (317).png

Witam jako iż jestem oskarżony wypowiem się. Przyjąłem zgłoszenie od gracza który opisał jasno że auta są źle zaparkowane (nie było to pierwsze zgłoszenie). Po weryfikacji wstępnej postanowiłem je odholować jako że posiadasz 2 blipy z 3 dostępnych my jako frakcja nie mamy wglądu do tego kto ma lokatora w jakim domku. W granicach posiadłości istnieje taki zapisek: "W przypadku posiadania wszystkich 3-ech posiadłości powyżej, granica wygląda tak: ". Ty natomiast posiadasz 2 z 3 więc moim zdaniem granice które obowiązuje cię należą do Twoich posiadanych dwóch domków. Tutaj podsyłam ss'y: https://imgur.com/a/RH0Hxez. Ode mnie to tyle oraz uważam że auta zostały poprawnie odholowane. Czekam na wypowiedź liderów.

Lokatorzy się zgadzają, lecz nie jesteś właścicielem posiadłości o id 694, gdybyś był właścicielem wszystkich trzech posiadłości 694, 695 i 696 to pracownicy by nie zabrali twoich pojazdów. Więcej informacji odnośnie granic posiadłości znajdziesz tutaj : https://projectrpg.pl/topic/25512-granice-prywatnych-posesji/ Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.