Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S] Elegy 3.7 PB | SUPER OFERTA |

ilovemilfs

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano na sprzedaż mam elegy aka elegowe jest to świetna zabawka pod drift (oczywiscie jezeli cie stac a jak wiadomo sport jakim jest drift nie jest tani) oraz jazde na codzien. Pojazd posiadam od ponad roku sprawuje się znakomicie w dojeżdżaniu do jakichkolwiek prac itp do jazdy codziennie oraz do driftingu noca po mieście i torze do driftu. Elegy jak Elegy kto zna ten pojazd dobrze wie jak się nim jeździ z przyjemnością oraz jak się sprawuje w jeździe bokiem. Według mnie jest on idealny jeżeli chce ktoś sobie pojeździć i zarówno moc polatac bokiem lub tez potaranowac xd

Nick: Trazx
VUID/ID pojazdu: 18685
Model pojazdu: Elegy
Silnik pojazdu: 3.7
Przebieg pojazdu: 40k
Dodatki:

image.png.e6cf601163490dea18daf01ecf7421c2.png

+ POSIADA 1 KLUCZYK

+ POSIADA 3 PROGRAMY DRIFT/VMAX/ELEGOWA

+ JAK WIDAC SA POSZERZONE 2 LVL OPONY I DUZY ROZMAR FELGI

Kwota sprzedaży: 1050000$ (ostatnia oferta)

Możliwość negocjacji: Cena jest do negocjacji 

Sposób kontaktu:

discord: talktome#4809

instagram: talxtome

lub

ewentualnie forum

image.thumb.png.41db8349a7e1bedcc4bc6de6b7079ea6.pngimage.thumb.png.255badeeadecdcf39aee95234b4743b1.png

Panowie no nie wyglupiajmy sie, za pol darmo nie oddam mojej kochanej elegowy za to co wy oferujecie to co najwyzej mozecie sobie kupic super gt na ft co ledwo jezdzi. Licze na to ze zaproponujecie cos bardziej przystepnego na tym forum bo nie chce nic wam mowic ale juz poprzez discord oferty sa znaczenie wieksze...

9 godzin temu, Trazx. napisał:

Panowie no nie wyglupiajmy sie, za pol darmo nie oddam mojej kochanej elegowy za to co wy oferujecie to co najwyzej mozecie sobie kupic super gt na ft co ledwo jezdzi. Licze na to ze zaproponujecie cos bardziej przystepnego na tym forum bo nie chce nic wam mowic ale juz poprzez discord oferty sa znaczenie wieksze...

Zaproponuj te oferty z discorda / 780k bez pkt

10 godzin temu, Trazx. napisał:

spoko ale co ty porównujesz xd, elki ft na w +-1kk a tu jest nv3 + sporo brakow wtf

1k/ bez pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.