Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zwodowane Pojazdy

ElwuDziK

Rekomendowane odpowiedzi

wszedlem na serwer i zamowilem taxi udalem sie pod swoj domek Id688 i 5 pojazdow z 6 znikneło napiasłem reporta kazano mi jechac na pp zobaczyc pojechalem okazuje sie ze zostaly zwodowane a ja siedze od 3 dni na prawku i tymi pojazdami nawet nie jezdzilem i co najlepsze to dzis zostaly one z przcho rano laweta przewiezione na moja posesje i musialy miec reczny zaciagniety

Nie nie Są Przemo  sluchaj ja majac prawko na 3 dni skupowalem z gieldy pojazdy i kazdy z nich przez administracje po napisaniu reporta  byl tepniety do przecho z gieldy. Nawet nimi nikt nie jezdzil od zakupu procz sentinela ktory tez stal na mojej posesji i zostal zwodowany dobra w sentinela mg uwierzyc bo ma klucz ze ziomek zapomnial i nie zaciagnal recznego ale reszta bez klucza i ja bez prawka korzystajacy z lawety xd i na lawecie pojechaly na posesje  ja wczoraj o 19:30 odzyskalem prawko i taxi mnie zawiozlo a tam aut nie ma tylko jeden pojazd z 6 zostal pod moja baza na sf a rano Pracownik Sary TurboWojtek przewozil mi je z przecho dziwna sprawa Chcialbym sie dowiedziec kto spuscil reczny w tych pojazdach

h

mta-screen_2023-08-08_19-54-36.png

mta-screen_2023-08-08_19-54-39.png

Generalnie po screenie widzę, że z tych pojazdów twoje są tylko dwa:
Perennial 34367
Sentinel 36347
O tym drugim sam napisałeś, że jesteś w stanie uwierzyć, że to kolega, który posiada kluczyki, parking policyjny by to potwierdził, ostatni kierowca to inny gracz, jeśli to twój kolega to masz prawdopodobnie wyjaśnienie, warto go zapytać.
Co do perka, to dziwna sprawa, jeśli na pewno nie ma nikt do niego kluczyków, ponieważ ten nie jest przypisany do żadnej organizacji (chyba, że był i go odpisałeś, to już sprawdzi osoba rozpatrywująca) 

Uprawnienia do zaciągania/spuszczania ręcznego posiada chyba tylko administracja oraz SARA, jeśli się nie myle, może warto zapytać pracownika/ów SARA, który wykonywał Ci te usługi, czy aby na pewno nie zapomniał zaciągnąć/lub nieumyślnie spuścił ręczny.

A co mialem czekac z tymi gruzami sprzedalem je xd bo mi tylko zalegaly w momencie robienia ss byly moje xd a to ze ostatnimi kierowcami byli poprzedni wlasciciele to daltego ze nie mialem prawka i admini mi tepali te auta z gieldy na przecho by  nie gracily to jak mogly nie byc moje nie rozumiem tego to po kiego bym pisal na nie swoje auta repa czy tez do pomocy... prosta akcja Kupiłem fury zostaly wytepane do przecho nastepnie pracownik sary mi te fury z przecho zawiozl lawet na baze podkreslam bo ja bez prawka bylem juz 2 dzien zostawil na mojej posiadlosci i po kilku godzinach fury zniknely z posesji koniec histori i chce wiedziec co za Cj mnie to zrobil bo nie mozliwe bym spuscil reczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.