Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na sirkosu1

JACA^PREZE$

Rekomendowane odpowiedzi

Login: stach9979
Nick oskarżonego: sirkosu1
Powód skargi: Wytepanie pojazdu z giełdy z powodem zawyżenia ceny 
Data zdarzenia: 08.08
Dowody: Pojazd znajduje się w przechowywalni, podczas gdy znajdował się on na droższej giełdzie LV. [2023-08-08 15:48:16] [Output] : << [97] sirkosu1: auto idzie na przecho bo za dużo troche jest wystawione
Opis sytuacji: Supporter sirkosu1 postanowił wytepać mój pojazd z powodem zawyżania ceny pojazdu, stwierdził on że cena mojego pojazdu Infernus NSX jest zawyżona. Moje pytanie brzmi czym sugerował się sirkosu1 podczas wyceny tego pojazdu i na jakiej podstawie stwierdził on zawyżenie ceny? Już pomijam fakt że na giełdzie znajdują się pojazdy na ID czy też NS których ceny są raczej poglądowe i raczej nikt nie kupuje ich za podaną kwotę. Na przyszłość polecam bardziej przemyśleć swoje decyzje w takich sprawach jak wytepywanie pojazdów za zawyżoną cene lub zostawić to innej osobie z administracji która bardziej zna się na tych sprawach. 

Witaj, tak wytepałem twój pojazd właśnie z takim powodem. Stwierdziłem, że te 6kk, za które wystawiłeś pojazd to zbyt wysoka cena, gdyż taki sam pojazd bez id kosztowałby jakieś 3kk (licząc po 100% no chyba, że coś przegapiłem). W sumie tylko tyle mam do na pisania. To do rozpatrzenia. 

1 godzinę temu, sirkosu1 napisał:

Witaj, tak wytepałem twój pojazd właśnie z takim powodem. Stwierdziłem, że te 6kk, za które wystawiłeś pojazd to zbyt wysoka cena, gdyż taki sam pojazd bez id kosztowałby jakieś 3kk (licząc po 100% no chyba, że coś przegapiłem). W sumie tylko tyle mam do na pisania. To do rozpatrzenia. 

Pojazd jest czwarty na serwerze i prawdopodobnie drugi do sprzedaży co znacząco wpływa na jego wartość. To główny czynnik przez który postanowiłem wystawić pojazd właśnie za taką cenę.

47 minut temu, JACA^PREZES napisał:

Pojazd jest czwarty na serwerze i prawdopodobnie drugi do sprzedaży co znacząco wpływa na jego wartość. To główny czynnik przez który postanowiłem wystawić pojazd właśnie za taką cenę.

Podejmując moją decyzję miałem o tym świadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.